Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος του Ράδιο Αρβύλα Υιοθετεί Κουταβάκι που είχε βρεθεί στα σκουπίδια και Συγκινεί

ε μεγάλη χαρά μαθαίνουμε, όπως μας ενημερώνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ, για μια υπέροχη υιοθεσία σκύλου από έναν αγαπημένο μας άνθρωπο που λατρεύει τα ζώα.
Πρόκειται για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, το γνωστό παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος μαζί με τη γυναίκα του Σοφία υιοθέτησαν ένα πανέμορφο κουταβάκι, τον Πέτρο, από το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών.
Ο Στάθης και η Σοφία ταξίδεψαν Σέρρες και πήγαν από το κέντρο διάσωσης της οργάνωσης για να παραλάβουν τον Πέτρο ώστε να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου!
Οι εθελοντές ολοκλήρωσαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες στο κτηνιατρείο και τους τον παρέδωσαν γεμάτοι χαρά, αφού διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι πόσο καταπληκτικοί άνθρωποι είναι και οι δυο τους, αλλά κυρίως πόσο φοβεροί χαζογονείς θα γίνουν για τον μικρούλη.

Η θλιβερή ιστορία του μικρού Πέτρου
Ο πανέμορφος κούταβος διασώθηκε και έζησε χάρη στον εθελοντισμό και την αυτοθυσία της Μαρίας Λιώρα, αφού είχε πεταχτεί με τον ομφάλιο λώρο στα σκουπίδια στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, ασφυκτικά δεμένος μέσα σε πλαστική σακούλα, μαζί με τα άλλα δύο αδερφάκια του, τα οποία δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Ο Πέτρος όμως τα κατάφερε και έγινε ο σούπερ σκυλάκος, λες και ήξερε την όμορφη τύχη που τον περίμενε.
Οι εθελοντές του ΦΟΣ εύχονται τα καλύτερα στον ίδιο και τους κηδεμόνες του και ελπίζουν όλες οι διασώσεις τους να έχουν την τύχη του Πέτρου!!

Ας θυμηθούμε τη θρυλική Σαρδέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Όλοι θυμόμαστε την αγαπημένη σκυλίτσα, τη θρυλική Σαρδέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία ήταν πριν από κάποια χρόνια η μασκότ της εκπομπής.
Η υπέροχη σκυλίτσα είχε βρεθεί αδέσποτη στο δρόμο και ήταν ετοιμοθάνατη. Ο Στάθης την υιοθέτησε και τη λάτρευε. Πήγαιναν παντού μαζί και της έκανε όλα τα χατίρια.
Η Σαρδέλα μεγαλώνοντας αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και, σύμφωνα με όσα είχε γράψει ο παρουσιαστής, η αγαπημένη του σκυλίτσα «έφυγε» την Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015, σε ηλικία 14,5 ετών:. «Η υγεία της είχε επιδεινωθεί πολύ, απέκτησε ένα πρόβλημα στο θυρεοειδή, το αριστερό της μάτι καταστράφηκε εντελώς από μια νεοπλασία, και τα προβλήματα κινητικότητας είχαν γίνει πολύ πιο έντονα. Δεν είχε πια αυτό που ευφημιστικά αποκαλούμε “ποιότητα ζωής”», αναφέρει.
από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό