Ο Σκύλος Βοηθά Τον Κηδεμόνα Του Να Σπρώξει Ένα Αυτοκίνητο Κατά Τη Διάρκεια Πλημμύρας

Ένας σκύλος έγινε το είδωλο του διαδικτύου αφού βοήθησε τον κηδεμόνα του να σπρώξει ένα αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια μιας πλημμύρας.

Οι τετράποδοι φίλοι μας κάνουν πάντα τα πάντα για να ανταποδώσουν την αγάπη που νιώθουμε απέναντί ​​τους και συχνά έρχονται να μας βοηθήσουν ακόμα και όταν δεν το αξίζουμε. Ακόμα και μετά από μια κακή επίπληξη, είναι πάντα δίπλα μας, υποστηρίζοντάς μας όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο .

Ακριβώς όπως αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο καθώς βοηθά τον κηδεμόνα του να σπρώξει ένα αυτοκίνητο που είχε κολλήσει σε μια πλημμύρα από το νερό. Η σκηνή έχει γίνει viral στο διαδίκτυο όπου πολλοί χειροκροτούν τη χειρονομία του σκύλου.

Οι σκύλοι έχουν στο αίμα τους τον ηρωισμό, κάτι που έδειξε και ο συγκεκριμένος σκύλος που βοηθά δύο γυναίκες να ξεκολλήσουν από σημείο στο οποίο είχε εγκλωβιστεί το αυτοκίνητό τους, λόγω των πλημμυρών στην Γλασκώβη.

Η Σκωτία εξακολουθεί να πλήττεται από ισχυρές νεροποντές, με δρόμους στις μεγάλες πόλεις της χώρας να είναι πλήρως βυθισμένοι στα νερά της βροχής. Ετσι, έχουν παρατηρηθεί πολλά προβλήματα σε μετακινήσεις και όχι μόνο.

Η Λόρι Τζίλις (Lori Gillies), όταν είδε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είχαν βρεθεί οι δύο συνάνθρωποί της, αποφάσισε να επέμβει αμέσως για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ωστόσο, στην προσπάθεια να ξεκολλήσει το αμάξι από τα νερά δεν ήταν μόνη της, αλλά συνέβαλε και ο σκύλος της, ο Πουκ (Puck).

Το τετράποδο έγινε… άνθρωπος και βάζοντας τα δύο του μπροστινά πόδια πάνω στο αμάξι, άρχισε να το σπρώχνει, χρησιμοποιώντας τα πίσω του πόδια για να δίνει δύναμη, ακολουθώντας ουσιαστικά τις κινήσεις της Λόρι.

Το υλικό που καταγράφηκε από την κάμερα κατοίκου της περιοχής δεν άργησε να γίνει δημοφιλές στα social media.

Η κηδεμόνας του συμπαθέστατου και ηρωικού τετράποδου δήλωσε με περηφάνια: «Ο Πουκ είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος σε ολόκληρο τον πλανήτη».

Το όλο περιστατικό γυρίστηκε από τον γείτονα Davie Keel, ο οποίος παρείχε ένα ξεκαρδιστικό σχόλιο, από ένα κοντινό παράθυρο. Το βίντεο έχει προβληθεί πλέον πάνω από 315.000 φορές.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δράμα να εξελίσσεται στο παρακάτω βίντεο.

Αφού άκουσε για την πιστή προσπάθεια του Puck να βοηθήσει τον κηδεμόνα του, η εταιρεία πρώτων τροφών για κατοικίδια Bella & Duke αποφάσισε να στείλει μια ειδική ανταμοιβή στον σκύλο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό