Ο Σκύλος Που Βρέθηκε Με Το Πιο Θλιβερό Σημάδι Στο Δρόμο Δεν Σταματά Να Κουνάει Την Ουρά Του Και Να Δίνει Φιλιά

Ένας σκύλος θα συνεχίσει να έχει την ευγενέστερη καρδιά παρά όλες τις ατυχίες που μπορεί να της έχουν συμβεί στα χέρια των ανθρώπων. Τα ζώα δεν καταλαβαίνουν το κακό ή την εκδίκηση, έτσι θα συμπεριφέρονται πάντα φιλικά με τους άλλους.

Ο σκύλος βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά ποτέ δεν έχασε την ελπίδα να αγαπηθεί, να κουνάει την ουρά του και να δίνει φιλιά.

Η Emerald είναι ένας σκύλος σε χρώμα καραμέλας που βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους της Φιλαδέλφειας . Το να μην έχει στέγη για να προστατευτεί είναι κακό και μη ασφαλές για όλους, αλλά είχε καταλήξει με διάφορους τραυματισμούς στο όμορφο πρόσωπο και το κεφάλι της.

Ευτυχώς, το μικρό κορίτσι διασώθηκε εγκαίρως και φροντιζόταν από την ανάδοχη μητέρα της , την Μπεθ Χάκε, η οποία διευθύνει τον οργανισμό Outcast Rescue. Η Hucke συγκινήθηκε από την κατάσταση του σκύλου, αλλά ακόμη περισσότερο από την αγάπη που συνέχισε να δείχνει η Emerald για τους ανθρώπους.

Η Emerald δεν σταμάτησε να αγαπά τους ανθρώπους παρά τη θλιβερή εμπειρία της.

Η διάσωση ήταν δυνατή χάρη σε κάποιους καλούς Σαμαρείτες που συνάντησαν το τετράποδο κορίτσι στο δρόμο και την κράτησαν προστατευμένη, ώστε να μπορούν να την βοηθήσουν οι ακτιβιστές της Outcast Rescue.

Αμέσως, ο σκύλος πήρε φαρμακευτική αγωγή και αντιβιοτικά, σε ηλικία μόλις 9 μηνών, έπρεπε να υποβληθεί σε 3 χειρουργικές επεμβάσεις για να χαμογελάσει ξανά . Αρκετές ακόμη ιατρικές διαδικασίες την περιμένουν, συμπεριλαμβανομένων θεραπειών με λέιζερ για να σβήσουν τα επακόλουθα του παρελθόντος της.

Επιπλέον, όταν η Emeral αναρρώσει πλήρως, θα στειρωθεί για να συνεχίσει την θεραπεία της. Η Μπεθ μαγεύεται από τις παλιές ουλές στο σώμα της γλυκιάς Emerald και αυτό που θέλει περισσότερο είναι να αποδώσει δικαιοσύνη , με κίνητρο το μεγάλο πνεύμα και τη δύναμη που δείχνει ο μικρός γούνινος κάθε μέρα.

Το στόμα του είχε πρηστεί τελείως. Είναι εκπληκτικό πόσο γλυκιά, φιλική και χαρούμενη κατάφερε να είναι παρά αυτό που της είχε συμβεί », δήλωσε η Μπεθ.

Η ανυποχώρητη δύναμή της έχει οδηγήσει άλλα ιδρύματα να συμμετάσχουν στην εύρεση του ενόχου , συμπεριλαμβανομένων ερευνητών από την Πενσυλβάνια Εταιρεία για την Πρόληψη της σκληρότητας στα ζώα που ερωτεύτηκαν την απίστευτη προσωπικότητά της.

Η Μπεθ ονειρεύεται τη χαρούμενη στιγμή όταν η γλυκιά της σύντροφος θα βρει ένα αγαπημένο μόνιμο σπίτι , δίπλα σε μια οικογένεια που απολαμβάνει να κάνει υπαίθριες δραστηριότητες και να είναι τόσο δραστήρια όσο η Emerald.

Το γούνινο κορίτσι θα ήταν εξαιρετικά χαρούμενο να είχε σκυλάκια αδέλφια για να παίξει. Είναι έκπληκτη από τα πάντα γύρω της και της αρέσει να κολλάει στο κρεβάτι της Μπεθ το βράδυ. Για εκείνη το παρελθόν είναι πίσω της και τώρα εστιάζει μόνο στο να είναι ευτυχισμένη.

“Είναι χαρούμενη. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να δίνει φιλιά », λέει η Μπεθ.

Εκτός από τα μεγάλα βήματα στη δική της αποκατάσταση, η Emerald έχει γίνει ο άνευ όρων φίλος και υποστηρικτής πολλών σκύλων -καταφυγίων που υπέστησαν επίσης πολλές αδικίες στους δρόμους.

Για όλα αυτά, όλα τα μέλη του Outcast Rescue αναγνωρίζουν ότι έχουν ευλογηθεί με την εμφάνισή τους επειδή έχουν μάθει από τα τετράποδα τους την πραγματική έννοια της συγχώρεσης.

«Η Emerald μας έχει διδάξει περισσότερα από όσα έχουμε. Μας έδειξε ότι η συγχώρεση είναι δυνατή. Τα σημάδια της μπορεί να λένε την ιστορία του παρελθόντος της, αλλά η ουρά που κουνιέται μας δείχνει πώς είναι το παρόν της. Έχει φέρει τόση χαρά στο σπίτι μας και έχει γίνει ακόμη μεγαλύτερη αδελφή ανάδοχος για πολλά άλλα σκυλιά που έχουν ανάγκη », δήλωσε η Μπεθ.

Πρόσφατα, η Emerald συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό με την ασυνήθιστη ιστορία της για να κερδίσει $ 5.000 που θα βοηθήσει πολύ τα άπορα ζώα του Outcast Rescue. Χωρίς αμφιβολία, κανείς καλύτερος από αυτήν δεν θα κερδίσει το βραβείο για επιμονή και θέληση.

Η ιστορία του Emerald είναι απίστευτα συγκινητική, μην σταματήσετε να ενθαρρύνετε την υιοθεσία και να αγωνίζεστε για έναν πιο δίκαιο κόσμο για τα ζώα!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό