Ο σκύλος που παράτησαν στο καταφύγιο με το αρκουδάκι του, βρίσκει έναν μπαμπά που δεν θα του το έκανε ποτέ αυτό

Η Ellie είναι ένα χαριτωμένο σκυλάκι που παράτησαν έξω από ένα καταφύγιο παρέα με το αρκουδάκι της, ένα λούτρινο παιχνίδι με το οποίο ήταν πολύ δεμένη και ξάπλωνε όλη την ώρα μαζί του. Το γλυκό τετράποδο πέρασε πολλά μέχρι να βρει τη νέα του οικογένεια αφού ένιωσε στο πετσί του την εγκατάλειψη. Σήμερα είναι μία ευτυχισμένη σκυλίτσα δίπλα στον νέο της κηδεμόνα και απολαμβάνει τη ζωή.

Ένα κατοικίδιο ζώο Blue Lacy, ενός έτους, ονόματι Ellie, ζούσε με την οικογένειά της κοντά στο Ντάλας του Τέξας, μέχρι που τελικά αποφάσισαν να την παραδώσουν σε ένα τοπικό καταφύγιο. Το μόνο που της είχε μείνει ήταν να κρατιέται από το μόνο πράγμα που της είχε απομείνει στον κόσμο, το γιγάντιο αρκουδάκι της. Οι κηδεμόνες της αντιμετώπιζαν προβλήματα με την ανατροφή της και έτσι αποφάσισαν να την αφήσουν εκεί. Αλλά ευτυχώς, δεν θα ήταν εκεί για πολύ.

Η διάσωση της Ellie

Η Jennifer Jessup, μια ανεξάρτητη διασώστης σκύλων κατοικίδιων ζώων με έδρα την πόλη της Νέας Υόρκης, τηλεφώνησε στον αδερφό της στη Φλόριντα, ο οποίος στην πραγματικότητα είχε στόχο να πάρει ένα κατοικίδιο Blue Lacy . Η Τζένιφερ κοίταξε στο διαδίκτυο και εντόπισε επίσης την Έλι με τη βοήθεια του TAGG Rescue.

Ένας φίλος της Τζένιφερ πήγε και επέλεξε την Έλλη και το αρκουδάκι της, καθώς και την πήγε σε μια εγκατάσταση επιβίβασης όπου την έκαναν μπάνιο και επίσης βεβαιώθηκαν ότι τα έγγραφά της παρέμεναν τακτοποιημένα. βρέθηκε ένα ανάδοχο σπίτι μέχρι να μεταφερθεί στη Φλόριντα. Πραγματικά ένιωθε λίγο πολύ καλύτερα σε ένα σπίτι, ωστόσο παρέμεινε να κολλάει στο αρκουδάκι της.

Η ανάδοχη οικογένεια προσπάθησε να τραβήξει μια φωτογραφία της Έλλης χωρίς το αρκουδάκι της, αλλά δεν της άρεσε. Όταν της το επέστρεψαν, το πήρε σαν να μην ήθελε να το αφήσει ποτέ ξανά.

Ήταν πολύ συνεσταλμένη καθώς και το ταξίδι ήταν μακρύ, οπότε σίγουρα θα χρειαζόταν λίγος χρόνος για να βγει από το καβούκι της .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό