Ο σκύλος που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στη ζωή στο καταφύγιο: ήταν ανήσυχος και νευρικός

Από τη στιγμή που τον πήγαν στο καταφύγιο, ο σκύλος άρχισε να υποφέρει από άγχος και ήταν πάντα νευρικός. Οι διασώστες δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον βοηθήσουν.

Η όμορφη υιοθεσία του μικρού Σέρμαν, του σκύλου που δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στο καταφύγιο.

Η ιστορία ενός σκύλου που ονομάζεται Sherman , έγινε viral στο διαδίκτυο, καθώς μετά από τόσο πόνο βρήκε επιτέλους το δικό της όμορφο αίσιο τέλος. Δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στη ζωή του καταφυγίου και του ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί εκεί μέσα. Κάποια στιγμή σταμάτησε να τρώει και να πίνει.

Δεδομένης της κατάστασής του, η ζωή του βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο και όλοι ανησυχούσαν πολύ για αυτόν. Τελικά, ένας από τους εθελοντές αποφάσισε να τον πάρει και από τότε, έχει γίνει ένα πραγματικό μέλος της οικογένειάς του.

Ο μικρός Σέρμαν βρέθηκε μόνος και εγκαταλελειμμένος στην άκρη ενός δρόμου. Όταν το είδαν οι διασώστες, αποφάσισαν να το πάνε γρήγορα στο καταφύγιο .

Επιθυμία τους ήταν μόνο να τον βοηθήσουν και να βάλουν τέλος στα βάσανά του. Ωστόσο, καθώς περνούσαν οι μέρες, συνειδητοποίησαν ότι το σκυλάκι ήταν πραγματικά πολύ άρρωστο . Απλώς δεν μπορούσε να προσαρμοστεί.

Ο Σέρμαν υιοθετήθηκε

Ήταν πάντα νευρικός και άρχισε να υποφέρει από άγχος . Κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι βίωσε στο παρελθόν, αλλά δεδομένης της κατάστασης που βίωνε, σίγουρα δεν είχε γνωρίσει ποτέ αγαπησιάρικα ανθρώπινα όντα .

Μια τοπική εθελόντρια που ονομάζεται Michelle , μόλις αντιλήφθηκε τι βίωνε αυτό το σκυλί, αποφάσισε σύντομα να παρέμβει . Γι’ αυτό τον πήρε και τον πήγε στο σπίτι της.

Η νέα ζωή του μικρού Σέρμαν

Το σκυλάκι ήδη από το πρώτο βράδυ στο νέο του σπίτι, άρχισε να δείχνει την προσωπικότητά του . Ήταν στην ευχάριστη θέση να είναι σε θέση να σταθεί εκεί, που περιβάλλεται από την αγάπη και την ηρεμία . Ήταν αυτό που χρειαζόταν περισσότερο.

Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες, ο Σέρμαν και ο σύζυγος της Μισέλ δημιούργησαν μια σχέση πραγματικά ξεχωριστή . Στην πραγματικότητα, όποτε ερχόταν η ώρα να ενημερώσουμε άλλους ανθρώπους, ο σκύλος ήταν νευρικός και λυπημένος . Ακολουθεί το βίντεο της ιστορίας της παρακάτω:

Η Μισέλ συνειδητοποίησε γρήγορα ότι δεν μπορούσε πια να τον αφήσει . Ήξερε ότι και ο σκύλος και ο σύζυγός της θα υποφέρουν . Έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει το μικρό τετράποδο για πάντα και όλοι είναι χαρούμενοι για αυτή την απόφαση. Άλλαξε τη ζωή τους προς το καλύτερο!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό