Ο Σκύλος Κινδύνευσε Να Πεθάνει Από Αμέλεια Της Αρραβωνιαστικιάς Και Εκείνος Ακύρωσε Τον Γάμο – «Είναι Αμελής»

Ο Σκύλος Κινδύνευσε Να Πεθάνει Από Αμέλεια Της Αρραβωνιαστικιάς Και Εκείνος Ακύρωσε Τον Γάμο – «Είναι Αμελής»

Ο σκύλος του ήπιε αλκοόλ και έφαγε σοκολάτα στο μπάτσελορ πάρτι της πρώην κοπέλας του – «Συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να περάσω τη ζωή μου με κάποιον που έχει τόσο κραυγαλέα περιφρόνηση για τη ζωή των ανθρώπων ή των ζώων».

Στο Reddit θα βρείτε όλων των ειδών τις ιστορίες , αστείες, θλιβερές και άλλες που δίνουν τη δυνατότητα να συζητήσουμε, όπου κάθε άτομο δείχνει σταθερά τη θέση του για το εν λόγω θέμα.

Σε εκείνη την πλατφόρμα , ένας 28χρονος άνδρας που ταυτοποιήθηκε ως «mydogismygod0», είπε ότι διέκοψε τον αρραβώνα με την 27χρονη κοπέλα του αφού εκείνη δεν φρόντισε το 7χρονο σκυλάκι του όπως είχε ζητήσει και η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που ο σκύλος κόντεψε να χάσει τη ζωή του εξαιτίας αυτού και ο έρωτας του ζευγαριού τελείωσε.

Όλα ξεκίνησαν από την προετοιμασία του bachelorette party στο σπίτι του ζευγαριού. Το συζυγικό κλίμα ήταν στον αέρα και για να απολαύσει η γυναίκα τη στιγμή, ο νεαρός έμεινε στο σπίτι των γονιών του ενώ το Λαμπραντόρ παρέμεινε με την αρραβωνιαστικιά αφού εκείνη επέμενε να μείνει μαζί του.

Και επειδή υπάρχει άφθονο κέφι σε ένα μπάτσελορ πάρτι, ο άντρας της ζήτησε να βάλει τον σκύλο στο δωμάτιο για να μην είναι στο πάρτι . Του έδωσε τη σιγουριά ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακό και έτσι τον άφησε μαζί της, ειδικά από τη στιγμή που την ήξερε 4 χρόνια.

Ωστόσο, στις 5 το πρωί όλα έδειχναν το αντίθετο αφού η αρραβωνιαστικιά κάλεσε τον νεαρό μεθυσμένη και απελπισμένη να του ενημερώσει ότι το σκυλάκι του δεν ήταν καθόλου καλά . Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε επείγουσα κτηνιατρική κλινική και ευτυχώς επέζησε , αλλά έπρεπε να αναρρώσει.

Ο άνδρας στήριξε την αρραβωνιαστικιά του που έκλαιγε απαρηγόρητη αυτή τη δύσκολη στιγμή, μέχρι που έμαθε την αλήθεια χάρη στον γιατρό. «Ο γιατρός μου είπε ότι ο σκύλος μου είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και σοκολάτας . Προφανώς τα κορίτσια σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο να τα αφήσουνε όλα στα χαμηλά τραπέζια και να αφήσουνε τον σκύλο να περιπλανηθεί αντί να τον βάλουνε στο δωμάτιό μας, μετά μεθύσανε και δεν καταλαβαίνανε ότι θα πήγαινε στο σημείο που ήταν τα ποτά και τα γλυκά .»

Αυτό ήταν αρκετό για να πάρει ο άντρας μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους. «Όταν φτάσαμε σπίτι, είπα στην αρραβωνιαστικιά μου να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι μου και από τη ζωή μου. Της είπα να πει στους καλεσμένους μας ότι ο γάμος τελείωσε και θα το πω στους δικούς μου. Ξαφνιάστηκε, αλλά πήρε τα πράγματά της και έφυγε », είπε ο νεαρός στην δημοσίευση .

Λίγες ώρες αργότερα, όλη η οικογένεια και οι φίλοι του, δικοί της και δικοί του, τον κατηγόρησαν ότι ήταν «τρελός που της το έκανε αυτό μετά από 4 χρόνια» , τον αντιμετώπισαν ως υπερβολικό και κάποιοι τον πρόσβαλαν.

Στην ίδια δημοσίευση είπε ότι αν και η σχέση ήταν καλή, δεν ήταν η πρώτη ανόητη πράξη που είχε κάνει και αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα με τον ίδιο, μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, άφηνε μεταξύ άλλων πράγματα στην ηλεκτρική κουζίνα. Η υποστήριξη που δεν έλαβε από την οικογένειά του έλαβε στην πλατφόρμα και διαβεβαίωσε ότι «είναι 99% σίγουρος ότι θα κρατήσει την απόφασή του».

«Δεν πρόκειται μόνο για τον σκύλο. Είναι απερίσκεπτη και ανεύθυνη και δεν θέλω να δω τον γιο μας να πεθαίνει σε τροχαίο ατύχημα μια μέρα επειδή έστελνε μηνύματα ή επειδή ξέχασε να βάλει τη ζώνη του. Υποθέτω ότι συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να περάσω τη ζωή μου με κάποιον που έχει τόσο κραυγαλέα περιφρόνηση για την ανθρώπινη (ή ζωική ) ζωή » .

Κάθε άτομο επιλέγει με ποιον θα είναι, όπως συνέβει εδώ.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό