Ο Σκύλος Είναι Τόσο Μεγάλος Που Οι Άνθρωποι Δεν Πιστεύουν Ότι Είναι Πραγματικός

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι φωτογραφίες ενός τεράστιου σκύλου και των δύο μικρότερων αδερφών του έχουν γίνει πρόσφατα viral. Ο ευγενικός γίγαντας υψώνεται πάνω από την οικογένειά του στις εικόνες, οι οποίες έχουν ήδη συγκεντρώσει χιλιάδες likes.

Για κάποιους, οι φωτογραφίες είναι αρκετά κωμικές. Για άλλους, είναι εντελώς απίστευτες. Μερικοί άνθρωποι υποθέτουν ακόμη και αν είναι όντως σκύλος ή αν κάτι τόσο μεγάλο και αξιαγάπητο θα μπορούσε να είναι αληθινό!

Αν και μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους να το πιστέψουν, ο Barney δεν είναι ούτε άλογο ούτε ένα τεράστιο λούτρινο ζώο. Είναι μια ράτσα σκύλων που ονομάζεται Boerboel. Είναι επίσης γνωστά ως Νοτιοαφρικανικά Μαστίφ, και παρόλο που είναι υπερμεγέθη, αυτή η γιγάντια φυλή μπορεί να είναι αρκετά γρήγορη και ευκίνητη.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, κάνουν εξαιρετικούς σκύλους φύλακες που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμοι αν θέλετε να κρατήσετε τον εαυτό σας ασφαλή.

Αρχικά εκτράφηκαν από αγρότες για να προστατεύσουν τα απομακρυσμένα χωριά από άγριους θηρευτές, τα αρσενικά Boerbal μπορούν να έχουν ύψος 27 ίντσες και να ζυγίζουν οπουδήποτε από 150 έως 200 λίβρες. Σε ηλικία δύο ετών, ο Barney ζυγίζει 176 λίβρες ( ή 80 κιλά, όπως χρησιμοποιούν στην πατρίδα του, την Αυστραλία). Αν και, παρά το γεγονός ότι ήταν τόσο μεγαλόσωμος, ο μπαμπάς του Μπάρνεϊ εξήγησε ότι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το τι τρώει.

«Ο Μπάρνεϊ είναι ιδιότροπος όταν τρώει και παραδόξως δεν τρώει τόσο πολύ, όπως μπορείτε να δείτε από τον αδύνατο μυ του», μοιράστηκε ο Phil, ο πατέρας του Barney.

Η οικογένειά του λατρεύει απόλυτα το μεγαλόσωμο, όμορφο αγόρι του και συχνά μπορεί να τον δει κανείς αγκαλιά στον καναπέ με τις ανθρώπινες αδερφές του. Αλλά το να μοιράζεσαι το κρεβάτι μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, καθώς ο Barney είναι τόσο τεράστιος που ουσιαστικά καταλαμβάνει και τις δύο πλευρές μόνος του.

Είναι προφανές ότι αυτό το όμορφο σκυλί έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε πολλούς χρήστες των social media, μαζί με τις ανθρώπινες αδερφές του. Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ότι μοιράζονται μια αρκετά βαθιά σχέση και αγαπούν τόσο πολύ το γλυκό, ευγενικό αγόρι τους. Δεν είναι περίεργο γιατί αυτές οι αξιολάτρευτες φωτογραφίες έχουν ενθουσιάσει χιλιάδες ανθρώπους στο διαδίκτυο.

Ο Barney είναι πραγματικά το «πιο καλό παιδί», όπως τον αποκαλεί ο μπαμπάς του στο Facebook, και είμαστε τόσο χαρούμενοι που αποφάσισε να μοιραστεί τις φωτογραφίες του με τον κόσμο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό