Ο σκύλος διάσωσης ανέκαμψε πλήρως μετά από λιμοκτονία και προσβολή από ψύλλους

Όταν ο Little Red ήταν μωρό, αυτός και η οικογένειά του εγκαταλείφθηκαν και αφέθηκαν να λιμοκτονήσουν. Το μικροσκοπικό κουτάβι ήταν μόλις δύο ώρες μακριά από τον θάνατο όταν διασώθηκε.

«Ο Little Red τα αδέρφια και οι αδερφές του έμειναν σε μια αυλή με ένα μεγαλύτερο επιθετικό σκυλί (τον πατέρα τους), όταν η οικογένεια μετακόμισε, αφήνοντας τα κουτάβια να ψάξουν για ότι έβρισκαν να φάνε ή ότι άφηναν τα μεγαλύτερα σκυλιά που τα τάιζαν οι γείτονες», είπε η γυναίκα που τον έσωσε. «Υπήρχαν έξι κουτάβια αρχικά και όταν με ειδοποίησαν για την κατάσταση ένα βράδυ οδήγησα μέχρι εκεί, αλλά είχαν μείνει μόνο δύο».

“Όταν έφτασα στο σπίτι, υπήρχε ένα μικρό μαύρο κουτάβι ξαπλωμένο στην αυλή καλυμμένο με μύγες που νόμιζα ότι είχε ήδη φύγει. Έβαλα τον γιο μου να κρατήσει το σκυλί poppa και μπήκα στην πύλη.” Ο Μικρός Ρεντ φοβήθηκε. καθώς δεν κατάλαβε ότι οι άνθρωποι προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν. «Έπιασα το κουτάβι που ήταν πεσμένο κάτω και το Little Red, αλλά ο Red με δάγκωσε δύο φορές στο πίσω μέρος του χεριού μου, έτσι τον άφησα να φύγει και έβγαλα το άλλο κουτάβι», είπε η γυναίκα.

“Καλέσαμε την αστυνομία και ένας ήρθε και πήγε το ετοιμοθάνατο κουτάβι στο καταφύγιο. Δεν τα κατάφερε, αλλά αυτό ενέπλεξε τον Έλεγχο των Ζώων.”

Ήταν προφανές ότι η κατάσταση του Little Red ήταν τραγική. «Το επόμενο πρωί, καθώς πήγαινα στη δουλειά, σταμάτησα για να πάρω λίγο φαγητό και ο Little Red μόλις περπατούσε, βγήκε κάτω από την άκρη της βεράντας και κατέρρευσε σε ένα σωρό».

«Δεν μπορούσα να τον αφήσω, οπότε τον σήκωσα και κατευθύνθηκα προς το σπίτι όπου του έκανα ένα καλό μπάνιο για να αφαιρέσω τους ψύλλους και μετά τον πήγα στον κτηνίατρο», είπε η γυναίκα. «Το κουτάβι ήταν λίγες ώρες από τον θάνατο, χρειαζόταν μετάγγιση αίματος και πέρασε όλη την ημέρα με ενδοφλέβια υγρά μόνο για να τα καταφέρει».

“Τα πήγαινε πολύ καλά για μερικές εβδομάδες, μετά ξεκίνησε το πάρβο και πέρασε άλλες πέντε ημέρες στο νοσοκομείο, αλλά το ξεπέρασε και αυτό. Είναι ένας μαχητής με εκπληκτική θέληση να ζήσει.”

Αλλά μην ανησυχείτε, αυτή η ιστορία έχει αίσιο τέλος! Ο Little Red έκανε πλήρη ανάρρωση και μάλιστα έχει νέα οικογένεια.

Ο Little Red ονομάζετε πλέον “Lucky”. Ζει ευτυχισμένος με την παντοτινή οικογένειά του και μάλιστα έχει μια νέα αδερφή, την Delilah.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό