Ο παππούς πήγε τον σκύλο του στην παιδική χαρά. Τον έβαλα να παίξει σαν παιδί

Ο σκύλος φαινόταν χαρούμενος παίζοντας με τον ιδιοκτήτη του όπως θα έκανε κάθε εγγόνι. Έκανε κούνια, ανέβαινε και κατέβαινε και μάλιστα οδηγούσε σκούτερ σαν επαγγελματίας.

Στη σημερινή εποχή, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι έχουν ένα κατοικίδιο σαν ένα παιδί, ακόμη και πολλά ζευγάρια που έχουν ζώα ως αντικατάσταση ενός παιδιού και παραμένουν έτσι για μια ζωή. Επομένως, όταν βλέπουμε ότι κάποιος αντιμετωπίζει ένα κατοικίδιο σαν «παιδί», γίνεται πάντα τάση.

Αυτή τη φορά ένας παππούς έγινε γνωστός στα κοινωνικά δίκτυα αφού πήγε το κουτάβι του σε πάρκο και για πλάκα το ανέβασε σε όλα τα παιδικά παιχνίδια της παιδικής χαράς. Μια σκηνή που έχει συγκινήσει τους χρήστες.

Αυτό συνέβη στο Κίτο του Ισημερινού και μας δείχνει το σκυλάκι κανίς να γίνεται διασημότητα στο TikTok, μετά το βίντεο στο οποίο ο παππούς το πήγε σε ένα πάρκο και το έκανε επίδειξη στους παιδικά παιχνίδια.

Στη σειρά, ο σκύλος φαίνεται να παίζει τόσο χαρούμενος όσο κάθε παιδί στην κούνια, ανεβοκατεβαίνοντας ακόμη και οδηγώντας ένα σκούτερ σαν επαγγελματίας.

Το άτομο που ανέβασε το βίντεο ήταν η χρήστης του TikTok Gabriela Paz (@gabrielitapacitap) και το σκυλί μπορεί να δει κανείς να περνάει ευχάριστα με τον ιδιοκτήτη του, σε ένα παιδικό πάρκο στην πόλη του Κίτο. Αναμφίβολα ο παππούς τον βάζει να παίζει σαν να είναι παιδί.

Το σκυλάκι που ονομάζετε Thomás έχει γίνει φαινόμενο στα κοινωνικά δίκτυα , αφού το βίντεο δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου μέχρι σήμερα και έχει ήδη περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει να αυξάνεται.

Και όπως φαίνεται στα σχόλια, πολλοί έχουν λατρέψει που ο παππούς πήγε τον σκύλο του στο πάρκο. «Αυτό το σκυλί ήταν πιο προγραμματισμένο και αγαπητό από όλους εμάς εδώ».

Αναμφίβολα, μια αγάπη άνευ όρων είναι αυτό που νιώθει αυτός ο παππούς για το κουτάβι του.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό