Ο καθηγητής πιάνει έναν μαθητή που πλησιάζει ένα αδέσποτο σκυλί: « Πρέπει να δεις τι έκανε…»

Η viral εικόνα ενός αδέσποτου σκύλου που πλησιάζει έναν μαθητή σε μια σχολική αυλή: μια χειρονομία αγάπης που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Οι εικόνες που σας δείχνουμε σήμερα έχουν γίνει πρόσφατα viral στο διαδίκτυο και έχουν ζεστάνει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων. Καθηγητής απαθανάτισε τη στιγμή που ένας μαθητής του μοιράζεται το σνακ του με έναν αδέσποτο σκύλο.

Το αγόρι είναι στην αυλή του σχολείου στο διάλειμμα και τρώει εκεί ένα σνακ που ετοίμασαν οι γονείς της, σε ένα πλαστικό δοχείο.

Το αδέσποτο ζώο που είχε μπει κρυφά στο σχολείο πλησίαζε όλο και περισσότερο στον νεαρό μαθητή.

Όταν είδε τα θλιμμένα μάτια αυτού του σκύλου και συνειδητοποίησε ότι λιμοκτονούσε, το αγοράκι του έδωσε λίγο φαγητό με ένα κουτάλι. Δεν ήταν αρκετό όμως, συνέχισε να τον κοιτάζει με μάτια που του ζητούσαν την προσοχή. Έτσι, στο τέλος, ο μαθητής αποφασίζει να του δώσει όλο το σνακ του .

Σύμφωνα με πληροφορίες που βρέθηκαν στο διαδίκτυο, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν δάσκαλο σε ένα σχολείο της Ταϊλάνδης .

Έβλεπα τη σκηνή, ένας σκύλος και ένα αγοράκι. Ήμουν περίεργος για το τι θα έκανε ο μαθητής μου και σας διαβεβαιώνω ότι ήταν μια από τις καλύτερες και πιο γλυκές στιγμές ολόκληρης της διδακτικής μου καριέρας.

Δεν θα αντιδρούσαν όλοι οι μαθητές όπως αυτός. Ίσως οι περισσότεροι να έδιωχναν αυτόν τον «αδέσποτο σκύλο». Ναι, επειδή τα ζώα που ζουν στο δρόμο συχνά κακομεταχειρίζονται και απομακρύνονται, επειδή οι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι φέρουν ασθένειες ή ποιος ξέρει τι. Αλλά αυτός ο σκύλος ήταν τόσο διάσημος και δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή τη στοργική χειρονομία του μαθητή αυτής της ιστορίας. Μια χειρονομία που μπορεί να μας φαίνεται ασήμαντη ή μικρής σημασίας, αλλά άλλαξε τη ζωή αυτού του αδέσποτου.

Η καλοσύνη της ζεστασιάς ενός ανθρώπου, μια χειρονομία αγάπης μεταξύ των πολλών μίσους και κακομεταχείρισης που αναγκάζεται να υποφέρει καθημερινά.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό