Ο Ηλικιωμένος Άνδρας Συγκινείται Όταν Παίρνει Ένα Κουτάβι: «Είναι Το Καλύτερο Δώρο, Περισσότερο Από Χρήματα»

Ένας 91χρονος άνδρας παίρνει ένα κουτάβι από τον εγγονό του: η αντίδραση είναι συγκινητική.

Ένας ηλικιωμένος Ισπανός που κατοικεί στο Stiges, μια μικρή πόλη στην αυτόνομη περιοχή της Καταλονίας, κλέβει την προσοχή στα social media. Ο λόγος είναι ένα βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή που πήρε ένα κουτάβι από τον εγγονό του και δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Στις λεζάντες των βίντεο, ο στοργικός εγγονός δηλώνει: «Είναι 91 ετών και αυτό που εκτιμά περισσότερο στον κόσμο είναι η αγάπη για τα ζώα» . Το αγόρι είχε δίκιο που επέλεξε αυτό το δώρο, ένα πανέμορφο σκυλάκι της ράτσας rottweiler.

Το βίντεο ξεπέρασε τα σύνορα της Καταλονίας και της Ισπανίας. Στο Tik Tok, υπήρχαν περισσότερες από εννέα εκατομμύρια προβολές. Η σελίδα @kalma.therott έχει ήδη περισσότερους από τετρακόσιες χιλιάδες followers. Το αστέρι των εικόνων, φυσικά, είναι το rottweiler που φέρει το όνομα του Kalma.

Το δώρο

Όποιος κάνει ένα δώρο πρέπει να προσέχει τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του παραλήπτη. Στις περισσότερες ειδικές περιπτώσεις, ωστόσο, τα δώρα αντανακλούν απλώς την απροσεξία στην επιλογή ή την προώθηση του καταστήματος.

Σε άλλες περιπτώσεις, ο δότης επιλέγει κάτι που του αρέσει πολύ, ανεξάρτητα από το αν ο παραλήπτης συμφωνεί με την επιλογή. Υπάρχουν επίσης «δώρα υποχρέωσης»: τη συγκεκριμένη ημερομηνία, πρέπει να κάνετε ένα δώρο, επομένως μπορεί να είναι οτιδήποτε. Το πιο σημαντικό είναι η τιμή και η πρακτικότητα στην απόκτηση.

Ο εγγονός αυτού του Ισπανού κυρίου, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει ερευνήσει εκτενώς τα ενδιαφέροντα του παππού του. Άλλωστε, ένα ροτβάιλερ μπορεί να μην είναι καλά αποδεκτό από κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι θεωρούν τη ράτσα άγρια ​​και επιθετική.

Ο ηλικιωμένος πάντως σίγουρα ένιωσε μεγάλη τιμή με το δώρο. Το βίντεο δείχνει ότι δεν μπορεί να συγκρατηθεί με τόση χαρά. Ο γέρος αρχίζει να μιλάει στο νέο κατοικίδιο αμέσως. Αυτό είναι σίγουρα μια περίπτωση αγάπης με την πρώτη ματιά.

Στο ηχητικό της ανάρτησης μπορούμε να ακούσουμε τον ηλικιωμένο να λέει πολύ συγκινημένος: «Τι όμορφο δώρο! Πιο όμορφο από τα λεφτά, πολύ περισσότερο από τα λεφτά!».

Ο εγγονός, ο οποίος ζήτησε από τον Τύπο να μην κατονομαστεί, είπε ότι ο παππούς του ζει σε ένα άσυλο, όπου δεν επιτρέπονται τα ζώα. Επομένως, το «δώρο» είναι να ζεις με τον «δωροδότη». Όμως ο νεαρός εγγυάται ότι θα παίρνει μαζί του τον Κάλμα σε κάθε επίσκεψη που κάνει στον παππού του. Και υπόσχεται να το επισκέπτεται πολύ πιο συχνά από εδώ και πέρα.

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας

Αυτός ο ηλικιωμένος Ισπανός έχει απόλυτο δίκιο: το να κερδίσεις έναν σκύλο είναι πολύ περισσότερο από χρήματα. Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι των ανθρώπων, είναι θησαυροί που δεν αγοράζονται. Είναι σύντροφοι για όλες τις ώρες και όλες τις δραστηριότητες – και για στιγμές αδράνειας επίσης.

Ίσως η επιλογή ενός rottweiler για έναν 91χρονο να μην είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά σε κάθε περίπτωση, όλα εξαρτώνται από τον σκύλο – και τον παππού. Αυτός ο παππούς θα τα πήγαινε καλύτερα με έναν σκύλο συντροφιάς, που θα μπορούσε να είναι Γιόρκι, κανίς ή Δαλματίας.

Ίσως όμως είναι το είδος του υπερκινητικού, με πολλές σωματικές και πνευματικές δραστηριότητες σε καθημερινή βάση. Σε αυτή την περίπτωση, το rottweiler θα ήταν μια τέλεια επιλογή. Εκτός από ένα σκληρό και αθλητικό ζώο, είναι επίσης ένας πολύ αποτελεσματικός κηδεμόνας και τείνει να τα πάει καλά με ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ηλικιωμένος ήταν χαρούμενος. Σίγουρα, το σκυλάκι Kalma ένιωσε πολύ καλά που έδωσε μερικές στιγμές χαράς – αυτή είναι η σπεσιαλιτέ των κουταβιών, γιατί πάντα προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να μας ευχαριστήσουν, αναζητώντας απλώς ένα καταφύγιο, ένα σνακ ή ένα παιχνίδι. Έτσι μας μαθαίνουν για την ευτυχία.

Οι ηλικιωμένοι έχουν πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένοι. Από τη στιγμή που έγινε «σκυλοπατέρας», έστω και από απόσταση, θα συντροφεύει τη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του Κάλμα, που θα μεταμορφωθεί. Θα γίνει από ένα εύθραυστο (και πολύ χαριτωμένο) κουτάβι, σε ένα δυνατό, ευκίνητο, προσεκτικό, πιστό και πολύ διασκεδαστικό σκυλί, αν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση.

Στο μεταξύ, αυτός ο Ισπανός παππούς θα υπηρετήσει τα τελευταία του χρόνια στο ταξίδι του σε όλο τον πλανήτη. Πιο χαρούμενος και πιο απαραίτητος, γιατί θα πρέπει να φροντίζει την Κάλμα όποτε αυτή εμφανίζεται στο άσυλο για να τον επισκεφτεί. Ελπίζουμε ο εγγονός να κρατήσει την υπόσχεσή του να πηγαίνει το σκυλί όποτε είναι δυνατόν.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό