Ο Γιώργος Μαυρίδης ανακαινίζει το καταφύγιο αδέσποτων της Ξάνθης- Για να έχει κάθε σκυλάκι σπίτι

Με τον τίτλο Into Your Heart “The House of Angels” ο αγαπημένος μας παρουσιαστής και tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη Γιώργος Μαυρίδης μας παρουσιάζει το τρέιλερ της νέας του εκπομπής του στο κανάλι του στο Youtube George Mavridis – YouTube. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Απριλίου 2021 και ώρα 7 το απόγευμα. Το τρέιλερ είναι πραγματικά συγκινητικό.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Σε αυτό ο Γιώργος μας δίνει μια ιδέα από το τι θα μας δείξει. Για άλλη μια φορά πραγματικά αισθανόμαστε χαρά που υπάρχουν άνθρωποι με μεγάλη καρδιά και έμπρακτα βοηθούν τα ζώα.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος, όπως γνωρίζουμε, υιοθέτησε ένα κακοποιημένο ζωάκι από την Ξάνθη, την Τσίχλα, θέλησε να ανακαινίσει το καταφύγιο εκεί ώστε να μπορούν τα σκυλάκια να ζουν μια καλύτερη ζωή περιμένοντας να υιοθετηθούν. Σε αυτό μάλιστα ο ίδιος ανέφερε ότι θα βοηθήσει.

“Θέλουμε το κάθε σκυλάκι να έχει σπίτι. Η Τσίχλα μου εκμυστηρεύτηκε ότι πρέπει να ανταποδώσω το καλό που της έκαναν οι άνθρωποι που την έσωσαν. Πρέπει να διορθώσω το καταφύγιο που υπάρχει στην Ξάνθη. Πρέπει να κάνω κάτι καλό για τους φίλους μου που δεν έχουν βρει σπίτι και για τους ανθρώπους που είναι πραγματικά ήρωες και αφιερώνουν όλη τους τη ζωή για να προστατεύουν αδέσποτα ζώα”, αναφέρει ο ίδιος στο βίντεο που ανέβασε.

Αυτό που κάνει ο Γιώργος είναι πραγματικά υπέροχο και γίνεται για πρώτη φορά. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε. Θα τα μάθουμε όλα στην πρεμιέρα της εκπομπής του, στις 4 Απριλίου 2021 και ώρα 7 το απόγευμα.

Η ιστορία της Τσίχλας

Η Τσίχλα ήταν μόλις δυο μηνών κουταβάκι, όταν βρέθηκε τον Αύγουστο του ’19 με κομμένο πόδι και αυτιά καθώς και με μαχαιριές σε όλο της το σώμα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ξάνθης. Αυτός που την κακοποίησε της έδωσε να πιει και οξύ από το στόμα, κάτι που της δημιούργησε σοβαρή ασθένεια. Από την πρώτη στιγμή δίπλα της βρέθηκαν οι εθελοντές της ομάδας Adespotoulia Xanthis | Facebook που την ανέλαβαν και την πήγαν στο κτηνιατρείο. Και έκαναν τα πάντα για να τη σώσουν.

Η μικρή είχε δώσει μεγάλη μάχη για τη ζωή της και τα κατάφερε. Με κομμένο όμως ποδαράκι και αρκετά άλλα προβλήματα υγείας. Αλλά ζωντανή. Και αυτό ήταν το σημαντικό.

Το περιστατικό είδε ο Γιώργος, ο οποίος αποφάσισε να την υιοθετήσει και να τη βοηθήσει σε όλα ώστε να γίνει όσο καλύτερα μπορεί.

Με άλλα λόγια της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει σε ένα σπίτι με αγάπη και σιγουριά. Πήγε στην Ξάνθη, την πήρε και έφυγε μαζί της. Για μια νέα ζωή

Ο Γιώργος είναι γνωστός τόσο για την αγάπη του στα ζώα όσο και για τον αγώνα που δίνει για τα δικαιώματά τους. Είναι επίσης γνωστός, για να τα γράφουμε όλα, για την προσφορά του σε ανθρώπους και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για αυτό συντονιζόμαστε όλοι στο George Mavridis – YouTube στις 4 Απριλίου 2021 και ώρα 7 το απόγευμα.

Πηγή: petpet.news

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό