Ο αστυνομικός υιοθετεί γατάκι αφού πιάνει τον οδηγό που το πετάει από το αυτοκίνητο

Αυτό που έπρεπε να είναι ένα τραγικό γεγονός κατέληξε να γίνει μια ιστορία με ένα ευτυχισμένο τέλος!

Οι περιπτώσεις κακοποίησης και παραμέλησης ζώων έχουν πολλαπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, καθώς ο περιορισμός έχει δώσει ελευθερία κινήσεων στους άκαρδους να κάνουν το έργο τους, εν μέσω της μοναξιάς ορισμένων τόπων. Ευτυχώς, αυτά δεν επιτυγχάνουν πάντα και μερικές φορές συμβαίνει το αναμενόμενο θαύμα της τελευταίας στιγμής.

Με την ευκαιρία αυτή, ένα γατάκι μόλις ενός μηνών τραυματίστηκε αφού πετάχτηκε από έναν οδηγό από ένα κινούμενο αυτοκίνητο. Σαν να ήταν σκουπίδι, ο άνθρωπος που τελικά κατάφερε να συλληφθεί πέταξε το ζώο από το παράθυρο του αυτοκινήτου χωρίς καν να σταματήσει.

Η πρόθεση της πράξης του ήταν ξεκάθαρη, για να το ξεφορτωθεί, αλλά εξίσου σαφής ήταν η δράση των αρχών που όχι μόνο διέσωσαν το γατάκι αλλά και έβαλαν χειροπέδες σε αυτόν τον κακοποιητή.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία Rodoviária στη Βραζιλία χειρίστηκε την υπόθεση .

Το περιστατικό συνέβη στο San Cristóbal και οι πληροφορίες έφτασαν στα δίκτυα μέσω δημοσίευσης στο λογαριασμό Facebook του αστυνομικού τμήματος στο Facebook.

«Η ομοσπονδιακή αστυνομία διέσωσε σήμερα το απόγευμα, στο Σαν Κριστομπάλ ντελ Σουρ, ένα γατάκι που πέταξαν έξω από ένα αυτοκίνητο. Ο οδηγός αναγνωρίστηκε και θεωρήθηκε υπεύθυνος » , έγραψαν οι αρχές.

Η μοίρα της μικρής γάτας θα μπορούσε να είναι τρομερή, αλλά διασώθηκε εγκαίρως.
Το πιο εξωφρενικό πράγμα για την υπόθεση είναι ότι, σύμφωνα με τις αρχές, η δικαιολογία που έδωσε ο κρατούμενος κατά την υπεράσπισή του είναι ότι «δεν είχε τις προϋποθέσεις να τον φροντίσει». Θα προσκομηθεί στη δικαιοσύνη για εγκατάλειψη των ζώων », πρόσθεσαν.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για τη διάπραξη αυτής της ανάρμοστης πράξης. Όποιος έχει κοινή λογική και μια υπόδειξη ανθρωπότητας στην καρδιά του αναζητά έναν άλλο τρόπο να αφήσει τη γάτα σε καλά χέρια. Εάν δεν έχετε πραγματικά τα μέσα ή τις προϋποθέσεις για να το φροντίσετε, αλλά η εγκατάλειψη δεν θα είναι ποτέ μια επιλογή και λιγότερο όταν γίνεται με αυτόν τον εγκληματικό τρόπο.

Το γατάκι που διασώθηκε ήταν ένα αρσενικό ηλικίας κάτω των δύο μηνών.

Ευτυχώς, οι αξιωματικοί ήταν στη σωστή στιγμή για να σώσουν το αιλουροειδή αλλά, εκτός από αυτό, η κατάσταση συγκίνησε έναν από τους πράκτορες που αποφάσισε να το υιοθετήσει. Ελπίζουμε μόνο ότι η δικαιοσύνη φροντίζει πραγματικά αυτόν τον οδηγό.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για απόπειρα εναντίον της ζωής κανενός και λιγότερο ανυπεράσπιστων πλασμάτων, αυτές οι αδίστακτες πράξεις πρέπει να σταματήσουν. Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία και καλέστε τους φίλους σας να αναφέρουν όταν βλέπουν κάτι και βοηθήστε τους πιο ανυπεράσπιστους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό