Ο ακραίος μετασχηματισμός του σκύλου μετά την υιοθεσία του

Οι ακτιβιστές των δικαιωμάτων των ζώων βρίσκουν το μικρό αρσενικό σκυλάκι σε έναν δρόμο στο Τέξας: ολόκληρο το σώμα του είναι καλυμμένο με ακάρεα, και δεν του έχει μείνει ίχνος από το τρίχωμα του. Οι διασώστες μεταφέρουν το σκυλί στο καταφύγιο, όπου θα μπορούσε να ανακάμψει σιγά σιγά. Αλλά μόνο ο νέος κηδεμόνας του Brylee καταφέρνει να χαροποιήσει το άτριχο σκυλί με το όνομα Dobby. Χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα της.

,Ο Dobby όχι μόνο έχει περισσότερη διασκέδαση στη ζωή, αλλά το τρίχωμά του έχει μεγαλώσει ξανά.

Ο Dobby το «Chiweenie» – μια διασταύρωση μεταξύ Chihuahua και Dachshund- μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Cane Rosso Rescue, στο Carlton του Τέξας, αφότου βρέθηκε στους δρόμους. Ο αξιολάτρευτος σκύλος, που πήρε το όνομά του από το ξωτικό του Χάρι Πότερ λόγω της ομοιότητας των μεγάλων αυτιών του, είναι τώρα ευτυχισμένος και υγιές μετά από 6 μήνες με τον κηδεμόνα της Brylee.

Η Brylee μοιράστηκε μια παρουσίαση φωτογραφιών που δείχνουν την πρόοδο του Dobby σε λογαριασμό της στο TikTok. Όπως φαίνεται, η γούνα του έχει μεγαλώσει αρκετά ενώ και τα αυτιά του δείχνουν να έχουν θεραπευτεί.

Η κηδεμόνας του δημοσίευσε το slideshown των φωτογραφιών στο TikTok ως μέρος μιας τάσης που ο κόσμος δείχνει την μεταμόρφωση του σκύλου τους από το καταφύγιο σε σύγκριση με το τώρα. «Χαίρομαι που ο Ντόμπι μπήκε στη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ το καταφύγιο που τον έσωσε».

Ένα καταφύγιο ζώων τον διέσωσε

Η ιδιοκτήτρια είπε ότι ο σκύλος της δεν είχε τρίχωμα εξαιτίας μιας «μορφής μη μεταδοτικής ψώρας», η οποία προκαλείται από ακάρεα και τα σκυλιά μπορούν να προσβληθούν από δύο τύπους – την σαρκοπτική και την αποδομητική.

Το τρίχωμα του Ντόμπι έχει αρχίσει ξανά να βγαίνει και ο σκύλος είναι πλέον ευτυχισμένος.

Το βίντεο της έχει γίνει viral, με πάνω από 27.000 προβολές στο TikTok, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 5.500 likes και 100 σχόλια. Ένας χρήστης έγραψε: «Αυτό το βίντεο πρέπει να το δει κανείς! Αυτό δείχνει πώς μπορεί να αλλάξει ένα ζωντανό ον όταν ακόμη και ένα άτομο νοιαστεί αρκετά για να του δώσει μία ευκαιρία». Ένας άλλος έγραψε: «Ουάου. Άλλαξες ολόκληρο τον κόσμο του. Και μια τρίτη γυναίκα έγραψε. “Είναι εντυπωσιακό τι μπορεί να κάνει η αγάπη.” «Είναι τόσο χαρούμενος».

Πηγή: pet-sitting.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό