Ντρου Χάρισμπεργκ: Η Μεγάλη Μάχη Για Να Καταφέρει Να Υιοθετήσει Τον Σκύλο Που Φρόντιζε Προσωρινά

Ντρου Χάρισμπεργκ: Η Μεγάλη Μάχη Για Να Καταφέρει Να Υιοθετήσει Τον Σκύλο Που Φρόντιζε Προσωρινά

Η ιστορία του Ντρου Χάρισμπεργκ και της μεγάλης μάχης που δίνει για να του επιτραπεί να υιοθετήσει το κουτάβι που φρόντιζε προσωρινά αλλά κάποιος άλλος υιοθέτησε μέσω του καταφυγίου..

Ο Ντένις είναι ένα πολύ ομιλητικό κουτάβι και επικοινωνεί με πολύ ιδιαίτερους ήχους.

Αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία σε ένα άλλο από τα σκυλιά του καταφυγίου και τότε άκουσε για πρώτη φορά έναν αστείο ήχο που θα του άλλαζε τη ζωή για πάντα: ήταν ένα αξιαγάπητο κουτάβι που μιλούσε.

Μόλις ο Ντρου είδε το κουτάβι, δεν μπορούσε να μην το ερωτευτεί. Επίσης, ο Ντένις φαινόταν πολύ ενθουσιασμένος που είδε αυτόν τον άνθρωπο. Έμοιαζαν προορισμένοι ο ένας για τον άλλον αλλά υπήρχε πρόβλημα.

Κάποιος άλλος είχε υπογράψει την υιοθεσία του όμορφου γούνινου και θα τον έπαιρνε σε δύο εβδομάδες. Όταν το είπαν στον Ντρου αυτό, ήταν ραγισμένος. Ωστόσο, δεν θα τα παρατούσε εύκολα.

Προσφέρθηκε να δώσει στον Ντένις ένα προσωρινό σπίτι για αυτές τις δύο εβδομάδες. Απλώς αρνήθηκε να τον αφήσει σε αυτό το θλιβερό κλουβί. Οι υπεύθυνοι του χώρου του είπαν ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο και ότι μπορεί να δεθεί πολύ με τον Ντένις .

Ωστόσο, κατάλαβαν ότι ήταν ότι καλύτερο για τον τετράποδο. Ένα σπίτι, έστω και προσωρινό, θα είναι πάντα καλύτερη επιλογή από ένα καταφύγιο.

Από τότε που πήγε στο σπίτι, ο Ντένις χαρακτηρίστηκε από τα αστεία ουρλιαχτά του. Είναι τόσο ιδιαίτερες που μερικές φορές ακούγονται σαν τη φωνή μιας φώκιας ή τη φωνή μιας κότας.

Το όμορφο σκυλάκι εκφράζει τα συναισθήματά του όλη την ημέρα: αν θέλει να φάει, αν θέλει ένα μεγάλο παιχνίδι με τον μπαμπά του ή αν θέλει απλώς να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων.

Ο Ντένις ζει στην Αυστραλία.

Όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει τον Ντένις, ο Ντρου δεν μπορούσε να το κάνει. Είχαν δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Πήγε στο καταφύγιο και παρακάλεσε τους ιδιοκτήτες που είχαν ήδη υπογράψει την υιοθεσία να τον αφήσουν να κρατήσει τον Ντρου.

Τους έδειξε μερικά βίντεο που έπαιζαν και περπατούσαν για να τους δείξει πόσο πολύ τον αγαπούσε. Όταν τους είδαν μαζί, δεν είχαν καμία αμφιβολία. Ο Ντρου και ο Ντένις έπρεπε να είναι μαζί.

Δεν μπορώ να πω τη λέξη δυνατά γιατί αρχίζει να χοροπηδά από ενθουσιασμό. Τρελαίνεται τελείως και κάνει ξεκαρδιστικές κραυγές », εξήγησε ο Ντρου, ο ιδιοκτήτης του Ντένις.

Ανάμεσα στις αστείες κραυγές του Ντρου, δεν υπάρχει τίποτα σαν τη λέξη παραλία για να αναδείξει τα καλύτερα «τραγούδια» του. Πράγματι, η παραλία έχει γίνει το αγαπημένο μέρος για αυτό το όμορφο σκυλί.

Ευτυχώς είναι πολύ κοντά στο σπίτι. Αυτός και ο Ντρου πρέπει να οδηγήσουν μόνο πέντε λεπτά και να φτάσουν στην υπέροχη θάλασσα όπου ο Ντένις γίνεται ο πιο χαρούμενος σκύλος στον κόσμο.

«Έλα φίλε, πάμε για μπάνιο», λέει ο Ντρου και αμέσως το σκυλάκι αρχίζει να ουρλιάζει από ευτυχία.

Μόλις φτάσουν εκεί, ο Ντένις βρίσκει τεράστια κούτσουρα για να παίξει με τον μπαμπά του, κολυμπάει για μερικά λεπτά και δεν ξεχνά ποτέ ένα καλό ρολό στην άμμο.

«Ο Ντένις είναι εντελώς μανιακός με την παραλία, είναι τόσο διασκεδαστικός», είπε η Ντρου.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις στον Ντένις πού πηγαίνεις . Το πονηρό σκυλάκι ξέρει πώς να αναγνωρίζει τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία και μόλις ο πατέρας του πάρει το σωστό μονοπάτι, αρχίζει να χοροπηδά από χαρά μέσα στο αυτοκίνητο .

Η συγκίνησή του είναι τόσο μεγάλη που δεν ξέρει αν πρέπει να δώσει πολλά φιλιά, να ουρλιάξει ή απλά να γυρίσει. Ευτυχώς έχει τόση ενέργεια που καταφέρνει να τα κάνει όλα ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ντένις είναι ένα έξυπνο σκυλάκι που εκφράζει ξεκάθαρα πότε είναι χαρούμενο . Είναι υπέροχο να ξέρεις ότι ο Ντένις και ο Ντρου κατάφεραν να μείνουν μαζί. Ο Ντένις είναι ο πιο αγαπημένος στο σπίτι και είναι και διασημότητα στα δίκτυα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό