Ντουέιν Τζόνσον, Αυτό Είναι Το Σκυλάκι Που Έσωσε Ο Ροκ

Αυτό το υπέροχο σκυλάκι ήταν σε πολύ κακή υγεία, αλλά χάρη σε έναν πολύ διάσημο ηθοποιό είναι καλά σήμερα

Η ιστορία αυτού του μικρού σκυλιού που ονομάζεται Dwayne Johnson είναι πραγματικά υπέροχη. Δυστυχώς δεν στάθηκε πολύ τυχερός στη ζωή του. Ο μικρός γεννήθηκε στο δρόμο και είχε επίσης αρκετά προβλήματα υγείας. Δεν θα τα κατάφερνε ποτέ μόνος του!

Χάρη στους εθελοντές που τον βρήκαν, αυτό το υπέροχο κουτάβι είχε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! Όταν έφτασε στο καταφύγιο, η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ σοβαρή: ήταν πολύ αδύνατος, είχε μολυνθεί από παράσιτα και είχε πρόβλημα με την καρδιά.

Δυστυχώς, η μικρή του καρδιά δεν λειτουργούσε καθόλου καλά και χρειάστηκε επείγουσα επέμβαση για να επιβιώσει. Δυστυχώς, οι εθελοντές δεν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά το κόστος άνω των 5.000 δολαρίων!

Έτσι, οι εργαζόμενοι του καταφυγίου άρχισαν να δημοσιεύουν στα social media και ξεκίνησαν έρανο. Η τύχη θα ήταν ότι ο διάσημος ηθοποιός Dwayne Johnson , με το παρατσούκλι The Rock, είδε τις φωτογραφίες του μικρού σκυλιού.

Από εκείνη τη στιγμή όλα άλλαξαν για το μικρό σκυλάκι γιατί χάρη στην κοινοποίηση της ιστορίας του από μια άλλη ηθοποιό, τη Michelle Trachtenberg, οι δωρεές έχουν εκτοξευθεί στα ύψη! Ο γνωστός ηθοποιός όμως δεν ήθελε απλώς να μοιραστεί την ιστορία!

Μάλιστα, o The Rock αποφάσισε να δωρίσει ένα μεγάλο μέρος του στόχου συγκέντρωσης χρημάτων για να σώσει τη ζωή του γούνινου μωρού. Επίσης χάρη σε αυτόν το κουτάβι μπόρεσε να κάνει την επέμβαση! Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο μικρός λεγόταν Ντουέιν Τζόνσον!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και το σκυλάκι τα κατάφερε ! Χάρη στον ηθοποιό είχε μια δεύτερη ευκαιρία! Ο Ντουέιν Τζόνσον του χρωστάει όχι μόνο το όνομά του, αλλά και τη ζωή του! Αυτή η χειρονομία σήμαινε πολλά!

Τώρα το σκυλάκι βρήκε και έναν ξεχωριστό άνθρωπο που τον αγαπάει τρελά! Φαίνεται υπέροχος και είναι πολύ αγαπημένος και φροντισμένος. Ο άντρας δεν ήθελε να αλλάξει το όνομά του και απλώς το συντόνισε. Από τον Dwayne Johnson έγινε απλά Rocky γιατί δεν μπορείς να ξεχάσεις τι έκανε ο The Rock για αυτόν! Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο από αυτό για αυτόν τον μικρό γούνινο φίλο!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό