Ντόμπερμαν Υιοθετεί νεογέννητο γατάκι & το κάνει… αδερφάκι των δικών της νεογέννητων (ΦΩΤΟΣ)

Τι έχουμε εδώ; Εδώ έχουμε μια ιστορία που ανήκει στην κατηγορία «δε μας αξίζουν τα ζώα», μια ιστορία άνευ όρων αγάπης, όπου δεν παίζουν ρόλο οι διαφορές μεταξύ των ειδών. Και μια ιστορία που αποτελεί έμπνευση για όλους!

Η αγάπη μιας μητέρας δε γνωρίζει όρια και αυτό το ντόμπερμαν πίντσερ αποδεικνύει αυτό ακριβώς: ότι οι διαφορές μεταξύ των ειδών δεν είναι αξεπέραστο εμπόδιο – κάθε άλλο, μάλιστα. Μόλις μια εβδομάδα αφού γέννησε τα έξι (6!) μικρά της η φοβερή και τρομερή Ρούμπι, δέχτηκε και θήλασε ένα εγκαταλελειμμένο νεογέννητο γατάκι σαν να ήταν δικό της! Ααα παιδιά, πρόκειται για μια ιστορία που ζεσταίνει την καρδιά.


Η Μπρίτανι Κάλαν, η γονέας της Ρούμπι, εκτρέφει ντόμπερμαν με την οικογένειά της στη φάρμα τους στην περιοχή Geneseo, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Έχουν 14 ντόμπερμαν συνολικά, έξι από τα οποία είναι η τελευταία γέννα της Ρούμπι. Αλλά η συμμορία τους έμελλε να μεγαλώσει κι άλλο (έστω λίγο).

Μια μέρα στο τέλος του Αυγούστου, η Κάλαν βοηθούσε στον καθαρισμό της υδρορροής της θείας της, όταν άκουσε ένα παρατατεταμένο νιαούρισμα από το γκαράζ! «Όντας λάτρης των ζώων, έπρεπε να πάω να τσεκάρω», είπε η Κάλαν! Και τι να δει…; Ένα αβοήθητο γατάκι.

Η Μπρίτανι και η ξαδέρφη της, Νικόλ, έλεγξαν αν η μητέρα του νεογέννητου θα επέστρεφε γι’ αυτό αλλά λίγο αργότερα, πήραν το γατάκι μέσα γιατί άκουσαν κάποια κογιότ σχετικά κοντά. Η Νικόλ αποφάσισε να ονομάσει το γατάκι Ramblin Rose από το όνομα του αγαπημένου τραγουδιού τού προσφάτως αποθανόντος πατέρα της.

Η Ράμπλιν Ρόουζ ήταν απίστευτα μικροκαμωμένη και είχε ένα κομμάτι από τον ομφάλιο λώρο πάνω της, όποτε η Μπρίτανι κατάλαβε ότι ήταν μόλις ελάχιστων ημερών. Τα νεογέννητα χρειάζονται γάλα για να επιβιώσουν και να μεγαλώσουν και στη… διπλανή πόρτα ήταν η Ρούμπι που ακόμη θήλαζε τα μιας εβδομάδας κουταβάκια της που ακόμη δεν είχαν ανοίξει τα μάτια τους. Η Μπρίτανι προσπάθησε να συστήσει τη Ρόουζ στη Ρούμπι.

Και… αν και θα περιμένατε ότι αυτό δε θα ήταν μια εύκολη υπόθεση, τελικά οι συστάσεις γίνανε πολύ εύκολα! Μετά από αυτό, έγινε το αποφασιστικό βήμα. Η Μπρίτανι άνοιξε το στόμα της Ρόουζ και το έβαλε στη μικρότερη θηλή της Ρούμπι. «Την πήρε κοντά της και δεν έμοιαζε να την ενοχλεί καθόλου που η Ρόουζ άρχισε να θηλάζει», είπε η Μπρίτανι! Και αντίθετα με όσα πιθανώς θα περιμέναμε όλοι μας, η Ρούμπι άρχισε να αναπτύσει φοβερή αδυναμία για τη Ρόουζ, το «υιοθετημένο μωρό της».


Η σχέση τους εξελίχθηκε σε μια πολύ τρυφερή κατάσταση. Η Μπρίτανι αναφέρει ότι η Ρούμπι μεταφέρει τη Ρόουζ μέσα στο σπίτι με το στόμα της. Τα κουτάβια είναι μεγαλύτερα και πιο ατσούμπαλα από την ντροπαλούλα Ρόουζ και έτσι πολύ συχνά την παίρνει από κοντά τους και κάθεται μαζί της στον καναπέ.

«Η Ρούμπι μεγάλωσε με μικρά ζωάκια και έμαθε να είναι φιλική και προσεκτική μαζί τους και να τα γλείφει» είπε η Μπρίτανι και πρόσθεσε: «Είναι ένας εξαιρετικά συμπονετικός και τρυφερός σκύλος!»

Η Ρούμπι είχε εξοικειωθεί και με πολλά άλλα ζώα, μια και η Μπρίτανι την έφερε στο σπίτι στην ηλικία των 8 εβδομάδων. Δεν ήταν σπάνιο να μοιράζεται στις βόλτες την μπροστινή θέση του αμαξιού με ένα κουνέλι ή να κουρνιάζει με τα μωρά-παπάκια στην αυλή.

Ξεκινώντας από την απίστευτη συμπόνοια της Ρούμπι, όλα τα πράγματα πήραν μια πολύ όμορφη τροπή. Η Ρόουζ παρ’ όλη τη διαφορά που είχε στην ενέργεια από τα… αδερφάκια της, περνάει τέλεια μαζί τους. Η Μπρίτανι λέει ότι κουρνιάζουν μαζί τα μικρά και κοιμούνται σαν μικρή οικογένεια.

Τα κουταβάκια βρήκαν όλα υιοθεσία και θα πάνε στα νέα τους σπίτια μόλις γίνουν 10 εβδομάδων. Εντωμεταξύ η Νικόλ, που βοήθησε τη Μπρίτανι με τη Ρόουζ, θα υιοθετήσει τη Ρόουζ όταν θα ολοκληρωθεί ο θηλασμός και μια και ζει κοντά στην Μπρίτανι, οι δύο… ανέλπιστοι φίλοι, η μαμά και το παιδί (Ρούμπι και Ρόουζ) θα έχουν την ευκαιρία για τρυφερές συναντήσεις! Η Μπρίτανι δηλώνει από τώρα ότι όποτε η Ρούμπι θέλει να πηγαίνει να δει την Ρόουζ, θα την πηγαίνει!

Τι τέλεια εξέλιξη, βρε παιδιά;!

τσιτσος

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό