Ντελιβεράς Σώζει Ένα Κωφό Και Τυφλό Κουτάβι Εγκαταλελειμμένο Στο Χιόνι

Ντελιβεράς Σώζει Ένα Κωφό Και Τυφλό Κουτάβι Εγκαταλελειμμένο Στο Χιόνι

Υπάρχουν άνθρωποι και Άνθρωποι με Άλφα κεφαλαίο το χουμε ξαναπεί. Ένας οδηγός UPS είχε την καρδιά να σταματήσει και μαζί με το εμπόρευμα του να κάνει ακόμη μια…ειδική μεταφορά συγκινώντας όλους μας.

Καθώς οδηγούσε σε έναν αυτοκινητόδρομο μεγάλων αποστάσεων στο Μιζούρι, σκέφτηκε ότι είδε κάτι στην άκρη του δρόμου, στη μέση ενός χιονιού. Μια ασυνήθιστη σκιά, τόσο περίεργη που πλησίασε να δει τι ήταν.

Στο χιόνι, όλο κουλουριασμένο, ήταν ένα κουτάβι. Ένα πολύ ιδιαίτερο λευκό κουτάβι Australian Shepherd με προβλήματα ακοής και όρασης. Ο άντρας κατάλαβε αμέσως ότι το σκυλάκι είχε πρόβλημα και υποθερμία. Έτσι τον τύλιξε και τον πήγε στο φορτηγό του.

Ο άνδρας πήγε το σκύλο στο πλησιέστερο καταφύγιο, αναζητώντας θεραπεία. Και οι εθελοντές του Speak τον καλωσόρισαν αμέσως και τον έβαλαν να επισκεφτεί τον κτηνίατρο. Η Στάρλα, έτσι την έλεγαν, πιθανότατα απορρίφθηκε από τη μητέρα της λόγω του διπλού προβλήματος ή ακόμα χειρότερα από την οικογένεια που γεννήθηκε. Αλλά ευτυχώς εκείνος ο φύλακας άγγελος την είχε προσέξει και την πήγε σε ασφαλές μέρος πριν να είναι πολύ αργά.

Το καταφύγιο πρέπει να κρατήσει τη Στάρλα για λίγες μέρες σε περίπτωση που κάποιος τη διεκδικήσει, αλλά κανείς δεν πιστεύει πραγματικά ότι θα συμβεί. Η Στάρλα θα μείνει στο Speak για κάποιο διάστημα σε περίπτωση που έρθει κάποιος να την αναζητήσει, αλλά δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες. Στο μεταξύ θα εμβολιαστεί και θα βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, για να τη βοηθήσει να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητη παρά τη διπλή της αναπηρία.

«Το βλέπουμε συνέχεια», λέει η Judy Duhr, διευθύντρια του Speak. Αλλά τους αξίζει επίσης να ζουν χαρούμενες και υγιείς ζωές όπως κάθε άλλος σκύλος. Η κοινωνία πρέπει να δει την πραγματική τους αξία».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό