Νόμιζαν ότι αυτό το Κτίριο ήταν τελείως Άδειο. Μέχρι που άκουσαν ένα Έντονο Κλάμα…

Αξιωματικοί του Αστυνομικού Τμήματος του Σικάγο αποφάσισαν να ερευνήσουν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, όταν ξαφνικά άκουσαν περιέργους θορύβους να βγαίνουν από μέσα. Αυτό που συνάντησαν οι γενναίοι άντρες και γυναίκες αξιωματικοί, ήταν δύο σκυλιά τα οποία ήταν τόσο υποσιτισμένα που έμοιαζαν σαν σκελετοί.

Κάλεσαν αμέσων την οργάνωση «Trio Animal”, μια τοπική μονάδα διάσωσης, και έσπευσαν αμέσως σε μία κτηνιατρική κλινική έκτακτης ανάγκης.

Ήταν η κλινική, το πρώτο μέρος στο οποίο τα δύο πεινασμένα σκυλιά είχαν το πρώτο πραγματικό τους γεύμα.

Αφού έφαγαν, οι κτηνίατροι διαπίστωσαν ότι τα σκυλάκια βρισκόντουσαν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το κόκκινο θηλυκό σκυλακι, με το όνομα Emmy, ήταν λιποβαρές σε μεγάλο βαθμό αφού ζύγιζε μόνο  10 κιλά. « Θα έπρεπε να έχει τα διπλάσια κιλά » Έγραψαν από το “Trio Animal” οι γιατροί στην σελίδα τους στο Facebook

Επειδή ήταν τόσο αδύνατη ο οργανισμός της είχε εξαντληθεί, και οι φροντιστές της θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί  στο πόσο και στο τι θα έτρωγε.

Ο φίλος της Emmy, ένα αρσενικό με το όνομα Oscar, ήταν σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Όχι μόνο έπεσε σε κατάσταση υποσιτισμού, αλλά υπέφερε επίσης και από υποφωσφαταιμία, μία διαταραχή που επηρεάζει την ποσότητα του οξυγόνου στο αίμα του. Αυτό έθετε σε κίνδυνο την καρδιά του, τα ερυθρά του αιμοσφαίρια, τους σκελετικούς μυς του και τα εγκεφαλικά του κύτταρα.

Ήταν επίσης επικίνδυνα κοντά στο να χάσει το συκώτι του.

Παρόλα αυτά αφού πέρασε μήνες σε ένα πρόγραμμα αργής σίτισης, το οποίο περιείχε, μικρά, υψηλά σε λιπαρά γεύματα τα οποία έτρωγε κατά την διάρκεια της ημέρας, πλέον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η Emmy, υιοθετήθηκε ακόμα από έναν από τους  κτηνιάτρους της, τον Anthony.

Ο Oscar φαίνεται απίστευτα υγιής και επίσης όμορφος .

Σύμφωνα με την Οργάνωση “Trio Animal” τα σκυλάκια είναι πάρα πολύ χαρούμενα αφού επιτέλους τους δόθηκε η αγάπη και η φροντίδα που τους άξιζε.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι αυτά τα πανέμορφα και ευτυχισμένα σκυλάκια, ήταν κάποτε στην κατάσταση που ήταν πριν.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό