Νεαρό Παιδί Μαζί Με Σκυλάκι Βρίσκουν Παγιδευμένη Γατούλα Σε Πέτρινο Τοίχο

Νεαρό Παιδί Μαζί Με Σκυλάκι Βρίσκουν Παγιδευμένη Γατούλα Σε Πέτρινο Τοίχο

Δεν αφήνουν λεπτό μόνο του το γατάκι που είναι εγκλωβισμένο μέσα στον πέτρινο τοίχο.. Κάλεσαν αμέσως βοήθεια για να ελευθερωθεί το γατάκι..

Οι διασώστες διαλύουν τον πέτρινο τοίχο για να σώσουν την παγιδευμένη γάτα

Ένα αγόρι και ο σκύλος του περπατούσαν σε μια εξοχή στο Tow Law της Αγγλίας όταν ο σκύλος προσελκύσθηκε ξαφνικά από έναν πέτρινο τοίχο. Και εκεί λίγα λεπτά αργότερα είδαν κάτι πραγματικά εκπληκτικό: ανάμεσα στις πέτρες του τοίχου κρυβόταν μια γάτα.

Το ασπρόμαυρο γατάκι είχε κολλήσει μέσα σε ένα κενό στον τοίχο και δεν μπορούσε πλέον να ελευθερωθεί. Το αγόρι επικοινώνησε αμέσως με το RSPCA, το παλαιότερο μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα του Ηνωμένου Βασιλείου, και η Ruth Thomas Coxon ήρθε να βοηθήσει. Ήλπιζε ότι θα ήταν εύκολο να βγάλει τη γάτα από αυτή την παγίδα, αλλά δεν έβγαινε.

«Αρχικά φαινόταν ότι η γάτα κρυβόταν στην τρύπα, αλλά δεν προσπάθησε να ξεφύγει όταν πλησιάσαμε – είπε – και τότε κατάλαβα ότι η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή από το αναμενόμενο». Ο γάτος ονομαζόταν Φρέντυ και σύμφωνα με τη Ρουθ ο καλύτερος τρόπος για να τον ελευθερώσει ήταν να αφαιρέσει μερικές πέτρες που ήταν γύρω του που τον εμπόδιζαν να κινηθεί.

Ακόμη και ο ιδιοκτήτης του τείχους, όταν παρατήρησε ότι στην ιδιοκτησία του βρίσκονταν πολλά άτομα, πλησίασε και βοήθησε να αφαιρεθούν οι πέτρες. Αυτή ήταν η σωστή στρατηγική: «Η γάτα πήδηξε σε ένα άλλο κομμάτι τοίχου και τελικά καταφέραμε να την πιάσουμε».

Παρόλο που ο Φρέντυ χρειαζόταν βοήθεια, στην αρχή δεν χάρηκε που τον έσωσαν άγνωστοι. Αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν ασφαλής, ηρέμησε και η Ρουθ μπόρεσε να τον πάει στον κτηνίατρο για επίσκεψη. «Ο κτηνίατρος είπε ότι η γάτα ήταν καλά στην υγεία της και είχε μόνο λίγους ψύλλους. Μια γλυκιά και φιλική γάτα, ίσως οικόσιτη ακόμα κι αν δεν έχει μικροτσίπ.

Αυτές τις μέρες έκανα ανακοινώσεις και φυλλάδια στον ιστότοπο της ανακάλυψης για να αναζητήσω μια πιθανή οικογένεια και δημιούργησα επίσης ένα προφίλ για αυτόν στον ιστότοπο PetsLocated. Αλλά προς το παρόν, κανείς δεν το έχει αναζητήσει», συνέχισε η Ρουθ. Ο Φρέντι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα καταφύγιο και αν οι ιδιοκτήτες δεν εμφανιστούν, σύντομα θα είναι έτοιμος για υιοθεσία.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό