Νεαρό Κορίτσι Διασώζει 14 Εγκαταλελειμμένα Γατάκια Χρησιμοποιώντας Όλες Τις Οικονομίες Της Από Τα Γενέθλια Της

Νεαρό Κορίτσι Διασώζει 14 Εγκαταλελειμμένα Γατάκια Χρησιμοποιώντας Όλες Τις Οικονομίες Της Από Τα Γενέθλια Της

Υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο και η ελπίδα απεικονίζεται στα μάτια και στο χαμόγελο της Λουσίντα. Στην φωτογραφία βλέπουμε την Λουσίντα! Με 7 μικρά γατάκια γύρω της. Υπήρχαν όμως.. και άλλα 7.

Η υπέροχη Λουσίντα είναι μόνο ένα παίδι που όμως μας δείχνει μας δείξει ότι αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε τα μικρά γατάκια τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η Λουσίντα είναι μόλις.. 13. Και δεν βρήκε ένα εγκαταλελειμμένο αλλά.. 14! Ναι, καλά ακούσατε, 14! Δεν αδιαφόρησε όμως! Αντίθετα προσπάθησε να τα σώσει όλα, ακόμη και αν χρειάστηκε να θυσιάσει τα χρήματα-δώρο για τα γενέθλιά της!

Την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η Λουσίντα γυρνούσε με το ποδήλατό της σπίτι εμφανίστηκαν μπροστά της 5 νεογέννητα! Η Λουσίντα δεν πανικοβλήθηκε – σκάρωσε ένα σχέδιο για τη σωτηρία τους! Η Λουσίντα διηγείται: “Ήταν τόσο γλυκά δεν ήθελα να τα αφήσω, έμοιαζαν τελείως χαμένα και δυστυχισμένα” και προσθέτει “Έβρεχε και έτσι έτρεξα σπίτι να φέρω ένα καλάθι για τη μπουγάδα και να τα βάλω όλα μέσα”.

Σε αυτό το σημείο θεωρώ ότι θα ήταν χρήσιμο να κάνω μια παρένθεση να σας πω γι’ αυτή την αποκαρδιωτική κατάσταση που τα νεογέννητα γατάκια είναι πολύ πιθανό στα καλά καθούμε να πεθάνουν. Πρόκειται για μια κατάσταση που θεωρείται σύνδρομο και στο παρακάτω σύνδεσμο προσπαθώ να σας το περιγράψω όσο καλύτερα γίνεται:

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι δεν υπάρχει χειρότερο από το να γίνει παπί από τη βροχή ένα νεογέννητο γατάκι! Όμως τούτα εδώ όπως φαίνεται είχαν τον απο μηχανής Θεό τους, τη .. Λουσίντα. Γυρνώντας διαπίστωσε τον τελικό τους αριθμό (14, γερά να είναι). Τα φόρτωσε όλα στο καλάθι και κάλεσε το Λορτ Σμιθ, ένα νοσοκομείο ζώων, οπότε και την προέτρεψαν να τα φέρει εκεί.

“Ήταν η μέρα των γενεθλίων και κάποιος μου είχε δώσει για δώρο 50 δολάρια που τα χρησιμοποιήσα για να πάρω ένα ταξί και να πάω τα γατάκια στο Λορτ Σμιθ”.

Τα μικρά γατάκια θα εμβολιαστούν, θα στειρωθούν και θα λάβουν μικροτσιπ και αφού γίνουν όλα αυτά θα αναζητήσουν την παντοτινή τους οικογένεια.

Εντωμεταξύ και στην Αμερική τα πράγματα δεν φαίνεται να ειναι πολύ διαφορετικά από ό,τι εδώ μια και ο διευθυντής του Νοσοκομείου Ντέιβιντ Χέρμαν έκανε έκκληση στους ανθρώπους να μην πετάνε νεογέννητα στα σκουπίδια, ένα φαινομένο που γιγαντώνεται και είχε ως αποτέλεσμα το νοσοκομείο του να “πνίγεται” στα νεογέννητα γατάκια!

Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της μικρής Λουσίνδας και ας μην αδιαφορούμε για γατούλια αδύναμα χωρίς πολλές ελπίδες επιβίωσης που συναντάμε στο δρόμο μας! Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα απλά πράγματα που μπορούμε χωρίς καμία ιδιαίτερη υποδομή και χωρίς καμία ιδιαίτερη εκπαίδευση να κάνουμε για τα ορφανα μικροσκοπικά πλασματάκια που η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή και αυτά να αποδειχθούν σωτήρια για την επιβίωσή τους!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό