Νέα Σμύρνη: Κατάστημα Ρούχων Φιλοξενεί Γατάκι Με Κρεβάτι Στην Βιτρίνα (pics)

Νέα Σμύρνη: Κατάστημα Ρούχων Φιλοξενεί Γατάκι Με Κρεβάτι Στην Βιτρίνα

Νέα Σμύρνη: Άλλο ένα μαγαζί που αξίζει την προβολή μας. Όπως έχουμε ξαναπεί πάντα θα βρίσκουν προβολή τέτοιες ενέργειες των μαγαζιών, οι οποίες πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας. Με απλές κινήσεις μπορούμε να προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα σε αθώες ψυχές που έχουν ταλαιπωρηθεί στη ζωή τους.

Το οποίο, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, απολαμβάνει τον ύπνο του στο αναπαυτικό κρεβατάκι του. Και μας έχει και γυρισμένη την πλάτη. Οι άνθρωποι του καταστήματος είναι φιλόζωοι και το δείχνουν έμπρακτα.

Τα μαγαζιά που αγαπούν και φροντίζουν ζωάκια γίνονται όλο και περισσότερα. Αυτό είναι κάτι που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Οι εικόνες με φροντισμένα ζωάκια που βρίσκουν μια γωνίτσα να κάτσουν μέσα σε ένα μαγαζί και να προστατευτούν είναι πολύ συγκινητικές. Και ευτυχώς συχνές.

Βέβαια παραμένουν εξαιρέσεις καθώς, να μη γελιόμαστε, τα περισσότερα καταστήματα δεν τα θέλουν. Ούτε μέσα στο κατάστημά τους, ούτε απέξω. Πολλά μάλιστα κάνουν τα πάντα για να τα διώξουν.

Αλλά ας μείνουμε στο αισιόδοξο κομμάτι της υπόθεσης, αυτό των μαγαζιών που αγαπούν και φροντίζουν τα ζωάκια του δρόμου, τα οποία, όπως γνωρίζουμε, κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή. Το χειμώνα παγώνουν και το καλοκαίρι σκάνε χωρίς να μπορούν να βρουν νερό. Δεν κοστίζει κάτι να τους δώσουμε μια μικρή γωνίτσα.

Οι καιροί μάλλον αλλάζουν. Οι κακοποιήσεις των ζώων βέβαια είναι αμέτρητες. Και οι δράστες σπάνια τιμωρούνται. Όμως δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε ότι ίσως στο μέλλον τα πράγματα θα είναι λίγο καλύτερα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό