Μπέιλι, H Σκυλίτσα Που Έκανε Ένα Ταξίδι 1600 Χιλιομέτρων Για Τον Άνθρωπο Της

Αυτό το υπέροχο σκυλί έκανε ένα πολύ μεγάλο ταξίδι, για να αγκαλιάσει ξανά τον αγαπημένο της άνθρωπο

Η ιστορία αυτού του μικρού σκυλιού που ονομάζεται Bailey είναι πραγματικά όμορφη, αν και λίγο συγκινητική. Έπρεπε να ταξιδέψει με έναν ιδιαίτερο άντρα για περισσότερα από 1600 χλμ. Και όλα αυτά μόνο και μόνο για να ξανααγκαλιάσει την ανθρώπινη αγαπημένη της μητέρα που έχει απομακρυνθεί από κοντά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνθρωπος του Bailey άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία. Δυστυχώς, μετά από πολλές επισκέψεις και εξετάσεις στο νοσοκομείο, οι γιατροί τη συμβούλεψαν να πάει σε κλινική έξω από την πόλη. Έπρεπε να θεραπεύσει την κακή της ασθένεια όσο καλύτερα μπορούσε.

Η γυναίκα αρχικά δεν ήθελε να φύγει , αλλά ήξερε ότι έπρεπε. Έπρεπε να κοιτάξει πρώτα την υγεία της και έπρεπε να παλέψει για να επιβιώσει. Έτσι με ραγισμένη καρδιά αποφάσισε να απομακρυνθεί 1600 χλμ. από το σπίτι της.

Ήξερε ότι ο σκύλος της δεν μπορούσε να είναι μόνος και έκανε τα πάντα για να την πάρει μαζί της. Αλλά δυστυχώς, δεν δέχονταν ζώα σε εκείνη την κλινική. Φαινόταν ότι η μοίρα είχε ήδη αποφασίσει: ο Μπέιλι και ο άνθρωπος του έπρεπε να χωρίσουν.

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος , ωστόσο, έμαθε την ιστορία και αποφάσισε να κάνει κάτι σπουδαίο για το ζευγάρι. Ήξερε ότι χρειάζονταν ο ένας τον άλλον αυτή τη στιγμή και αν δεν δεχόντουσαν τετράποδα στην εγκατάσταση, θα έβρισκε έναν τρόπο να τους φέρει κοντά.

Αφού λοιπόν ήρθε σε επαφή με τους εθελοντές, ο άντρας αποφάσισε να ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι με τον γλυκό Bailey. Μαζί έχουν διανύσει περισσότερα από 1600 χιλιόμετρα, μόνο και μόνο για να επιτρέψουν στη σκυλίτσα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο.

Η ασθένεια χειροτέρευε και έπρεπε να βιαστούν. Ευτυχώς, ο Bailey ήταν πολύ καλός στη βόλτα, σαν να ήξερε τα πάντα! Χάρη σε αυτόν τον ξεχωριστό άντρα, το ζευγάρι τα βρήκε και μπόρεσε να περάσει μερικές ξεχωριστές στιγμές πριν αποχαιρετιστούν για πάντα.

Χωρίς αυτόν τον ιδιαίτερο άνθρωπο, η σκυλίτσα δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τον ιδιοκτήτη της. Αντίθετα, μπόρεσε να τη χαιρετήσει και να την αποχαιρετήσει . Οι τελευταίες τους μέρες μαζί ήταν πραγματικά ξεχωριστές και παρόλο που ο Bailey υπέφερε πολύ από την απώλεια στη συνέχεια, δεν έχει ξεχάσει το αγαπημένο της πρόσωπο. Ο δεσμός τους ξεπερνά τον θάνατο, γιατί οι αναμνήσεις θα κρατήσουν τη γυναίκα ζωντανή για πάντα, τουλάχιστον στην καρδιά του σκύλου!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό