Μωρό Γαϊδουράκι Πεθαίνει Στα Χέρια Εθελοντών – Το Είχαν Εγκαταλείψει Μέσα Σε Μια Τσάντα

Μωρό Γαϊδουράκι Πεθαίνει Στα Χέρια Εθελοντών – Το Είχαν Εγκαταλείψει Μέσα Σε Μια Τσάντα

Πόσο κτήνος μπορείς να γίνεις ρε άνθρωπε; Πώς γίνεται να το κάνεις αυτό; Το γαϊδουράκι ήταν μέσα σε τσάντα για μια ημέρα ολόκληρη. Έχασε την μάχη για τη ζωή στα χέρια των ανθρώπων που προσπάθησαν να το σώσουν, γνωρίζοντας έστω και στις τελευταίες στιγμές του αγάπη και φροντίδα. Οι κτηνίατροι εκτιμούν ότι το γαϊδουράκι ήταν μέσα στην τσάντα για μια ολόκληρη μέρα. Έχασε τη μάχη στην αγκαλιά των μοναδικών ανθρώπων που του χάρισαν αγάπη στη σύντομη ζωή του.

Τα ζώα αξίζουν να ζουν μια πλήρη και ευτυχισμένη ζωή. Χωρίς βασανιστήρια, επιθετικότητα ή κακομεταχείριση. Αλλά οι πιο αδίστακτοι άνθρωποι απέχουν πολύ από το να το γνωρίζουν αυτό. Κάθε μέρα γινόμαστε μάρτυρες της ανθρώπινης σκληρότητας, αλλά αυτό δεν έχει όνομα.

Ένα μωρό γαϊδουράκι πέθανε αφότου το εγκατέλειψαν σε πλαστική σακούλα στο Αλικάντε της Ισπανίας. Το νεογέννητο αφέθηκε στην τύχη του μέσα σε μία πλαστική τσάντα στο χωράφι σε πολύ κακή κατάσταση. Ήταν καλυμμένο με τα ούρα και τα κόπρανα του. Μια ανατριχιαστική εικόνα που με κάνει να αμφισβητώ το επίπεδο του κακού που φτάνει η κοινωνία.

Κάποιος είχε κλείσει τον καημένο τον Beijos σε μια τσάντα και τον είχε πετάξει σε ένα χωράφι: η παρέμβαση των εθελοντών δεν ήταν αρκετή για να τον σώσει

Η ιστορία του Beijos μας διδάσκει για άλλη μια φορά, δυστυχώς, ότι οι άνθρωποι, μερικές φορές, μπορεί να είναι τα πιο άσχημα πλάσματα στη γη. Πράγματι, ένας άνθρωπος, μάλιστα, έκλεισε τον φτωχό γάιδαρο σε μια πλαστική σακούλα και τον εγκατέλειψε σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Ένας καλός Σαμαρείτης παρατήρησε το φτωχό ζώο και ήρθε αμέσως σε επαφή με τους εθελοντές ενός τοπικού καταφυγίου.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι μπορεί να ωθήσει έναν άνθρωπο να κάνει μια τέτοια χειρονομία δειλά εναντίον ενός φτωχού και ανυπεράσπιστου ζώου. Αλλά όταν διαβάζουμε ιστορίες όπως αυτή, είναι αναπόφευκτο να πιστεύουμε ότι τα πραγματικά θηρία αυτού του κόσμου είναι οι άνθρωποι.

Ένας άντρας έκανε μια βόλτα με το κουτάβι του κοντά στον ποταμό Χερεντάδες στην ύπαιθρο του Αλικάντε της Ισπανίας. Ξαφνικά παρατήρησε μια μπλε πλαστική σακούλα από μακριά και πέρασε για να δει περί τίνος πρόκειται.

Όταν πλησίασε αρκετά, είδε ότι μέσα στο σάκο, προσεκτικά κλεισμένο, υπήρχε ένας φτωχός γάιδαρος στην καλύτερη κατάσταση, αξιοθρήνητη .

Ο άνδρας επικοινώνησε αμέσως με το Easy Horse Care Rescue Center , το μοναδικό καταφύγιο στην περιοχή που σώζει άλογα. Οι εθελοντές, εξίσου γρήγορα, έφτασαν στο σημείο για να εκτιμήσουν την κατάσταση.

Αυτός ο φτωχός γάιδαρος είχε περάσει τις τελευταίες 24 ώρες κλεισμένος σε εκείνο το σάκο , καταλήγοντας να αφυδατωθεί. Επιπλέον, ήταν κυριολεκτικά βυθισμένος στα δικά του περιττώματά και ήταν βαριά άρρωστος . Κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς ένας άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα αθώο πλάσμα όπως αυτό.

Η ομάδα του καταφυγίου και ο κτηνίατρος εξέτασαν τον φτωχό γάιδαρο και ξεκίνησαν αμέσως ένα ταξίδι φροντίδας μαζί του, αλλά από την αρχή η κατάστασή του φαινόταν απελπιστική και η ζωή της κρεμόταν από μια κλωστή .

Πέρασαν ώρες γεμάτες άγχος και φόβο οι εθελοντές, παρόλα αυτά αγκάλιασαν τον Beijos όσο πιο θερμά γινόταν.

Δυστυχώς, το βράδυ μετά την άφιξή του στο καταφύγιο, ο γάιδαρος πέρασε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου . Είχε πνευμονία και θρόμβους στους πνεύμονές της που δεν επέτρεψαν μια θαυματουργή διάσωση.

Κανείς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για αυτόν. Η μόνη θετική νότα αυτής της δραματικής ιστορίας, ωστόσο, είναι ότι ο Beijos έχει περάσει τουλάχιστον τις τελευταίες του ώρες περιτριγυρισμένος από στοργή των ανθρώπων.

Κατάλαβε, δυστυχώς πολύ αργά, ότι δεν είναι όλοι κακοί και ότι στον κόσμο, άλλωστε, υπάρχει και αγάπη .
Αυτό το μωρό γαϊδουράκι άξιζε μια καλύτερη ζωή από αυτή που είχε στη σύντομη παραμονή του στη γη. Το να μεγαλώσει με τη μητέρα του και να περιτριγυρίζεται από τους συνομηλίκους του θα ήταν το ιδανικό. Ο επιτιθέμενος για αυτή τη φρικτή πράξη πρέπει να πληρώσει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό