Μητέρα Σκάβει Σήραγγα 6 Μέτρων Για Να Προστατέψει Τα Κουτάβια Της (pics)

Μητέρα Σκάβει Σήραγγα 6 Μέτρων Για Να Προστατέψει Τα Κουτάβια Της (pics)

Mητέρα Σκύλος: Η μητέρα είτε άνθρωπος είτε ζώο το πρώτο ένστικτο που την διακατέχει είναι να προστατέψει τα παιδιά της από κάθε πιθανό κίνδυνο. Έτσι και η σκυλίτσα στη σημερινή μας ιστορία έκανε τα πάντα για να προστατέψει τα τέσσερα κουτάβια της.

Ακόμα κι αν είναι εξημερωμένα, τα ζώα εξακολουθούν να έχουν στα γονίδια τους και να χαρακτηρίζουν ορισμένες στάσεις επιβίωσης και ένστικτο που διατηρούνται κατά τη διάρκεια των αιώνων. Μερικοί το φέρνουν στο φως στις πιο κρίσιμες και ακραίες στιγμές, όπως όταν η ζωή τους ή η ζωή των μωρών τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ένας σκύλος και τα τέσσερα κουτάβια της διασώθηκαν από τη Sallie Morris, ιδιοκτήτρια του Morris Safe House. Αλλά αυτό που κάνει αυτή την ιστορία διάσωσης μοναδική είναι τα μήκη που πέρασε αυτή η μητέρα για να βεβαιωθεί ότι τα κουτάβια της θα επιζούσαν από τη σκληρή χειμερινή καταιγίδα.

Η ιστορία του σκύλου Cedar προέρχεται από το Τέξας, συγκεκριμένα από το Hockley County. Το σκυλάκι εγκαταλείφθηκε από εκείνους τους ανθρώπους που την είχαν φροντίσει για μια ζωή. Ωστόσο, από την μια μέρα στην άλλη, είχαν αποφασίσει ότι δεν την ήθελαν πια.

Παρά το γεγονός ότι είχε συνηθίσει τη ζωή στο σπίτι, η Cedar κατάφερε να ακολουθήσει το ένστικτο επιβίωσης και να προστατεύσει τα κουτάβια της.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, αυτό το μικρό σκυλί γέννησε τους απογόνους της . Οι θερμοκρασίες ήταν κρύες και αφόρητες, αλλά αυτή η στοργική μαμά κατάφερε να κρατήσει τα μικρά της ζεστά και να τα προστατεύσει από τα αρπακτικά.

Έσκαψε μια σήραγγα 6 μέτρων προς τα κάτω με τα πόδια της . Στη συνέχεια, έκανε μια άλλη καμπύλη σήραγγα επίσης μεγάλου μήκους. Το σχήμα θα εμπόδιζε άλλα ζώα να βρουν τα μικρά όταν θα προσπαθούσαν να ψάξουν για φαγητό.

Χάρη στη σήραγγα, ο Κέδρος μπόρεσε να θηλάσει τα μωρά της με απόλυτη ηρεμία και να τα διατηρήσει ζεστά κατά τις ημέρες κατάψυξης.

Ευτυχώς, κάποιος συνειδητοποίησε την παρουσία ενός εγκαταλελειμμένου σκύλου και αποφάσισε να το αναφέρει στους τοπικούς εθελοντές .

Η Sallie Morris , διευθυντής της ένωσης Morris Safe House , πήγε αμέσως στο σημείο όπου ανέφεραν ότι βρίσκετε το σκυλάκι, μετά την κλήση για αναζήτηση του Cedar,

Την βρήκα αμέσως και μας άφησε να την πλησιάσουμε. Εμπιστεύτηκε τους ανθρώπους, παρά την εγκατάλειψή της. Επέστρεψα το επόμενο πρωί και ήταν ακόμη πιο ευτυχισμένη που με είδε. Έφαγε από το χέρι μου.

Αφού βεβαιώθηκα ότι είχα την πλήρη εμπιστοσύνη της μητέρας, ο εθελοντής κατάφερε επίσης να πάρει τα κουτάβια και να τα πάει στο καταφύγιο .

Η Κέδρος και τα τέσσερα παιδιά της είναι τώρα όλα μαζί στα χέρια των εθελοντών και δεν θα χρειαστεί πλέον να πολεμήσει το κρύο και την πείνα. Όταν τα μικρά σκυλιά δεν θα χρειάζονται πλέον τις μητέρες τους, τα παιδιά θα δοθούν για υιοθεσία .

Ακόμα και στον κόσμο των ζώων, η μαμά είναι πάντα μαμά και θα έκανε τα πάντα για τα μικρά της!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό