Μικρός Ήρωας Ταξιδεύει με τη Μαμά του από τη Γερμανία στη Ξάνθη να βοηθήσουν τα αδέσποτα

εν υπάρχει ωραιότερο και απίστευτα αισιόδοξο πράγμα από το να βλέπεις παιδιά να αγαπούν και να φροντίζουν τα ζώα. Δυστυχώς οι γενιές μας απέτυχαν στο θέμα αυτό. Η ελπίδα βρίσκεται στις ψυχές αυτών των μικρών παιδιών που ίσως κάνουν καλύτερο τον κόσμο. Έναν κόσμο που θεωρεί τα ζώα πράγματα και τα έχει μόνο για να τα χρησιμοποιεί για κέρδος. Που δεν τα αγαπάει πραγματικά, δεν τα νιώθει, δεν τα βοηθάει όταν το έχουν ανάγκη, τα θεωρεί κατώτερα. Δεν δείχνει καμιά ευαισθησία και ενσυναίσθηση για αυτά. Και δεν θεωρεί ότι η ζωή τους έχει κάποια αξία.

Για αυτό μια ανάρτηση της ομάδας Adespotoulia Xanthis μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία. Μπορεί τα άσχημα πράγματα που αφορούν τα ζώα να είναι περισσότερα από τα καλά, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και τα καλά που δίνουν δύναμη στους εθελοντές να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

Η ανάρτηση έχει να κάνει για ένα υπέροχο μικρό παιδάκι, τον Νόα, ο οποίος ήρθε μαζί με τη μαμά του από τη Γερμανία στην Ξάνθη για να βοηθήσουν εθελοντικά στο καταφύγιο.

Σαν εθελοντές κάθε μέρα παίζουν με τα σκυλάκια, τα βγάζουν βόλτα, τα χαϊδεύουν, τα παίρνουν αγκαλιά και τους δίνουν λιχουδιές. Οι εθελοντές από τα Adespotoulia Xanthis νιώθουν πολύ χαρούμενοι που υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι. Τους δίνουν δύναμη να συνεχίσουν. Όπως όλους τους εθελοντές, που είπαμε και πιο πάνω.

Μπράβο στο μικρό Νόα και τη μαμά του. Με τέτοιους όμορφους και ευαίσθητους ανθρώπους, δεν μπορεί, ο κόσμος θα γίνει καλύτερος.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό