Μια Σκυλίτσα Διασχίζει Πολλές Φορές Έναν Πλημμυρισμένο Δρόμο Για Να Σώσει Τα Μωρά Της

Πρόσφατα, ισχυρές πλημμύρες σημειώθηκαν στην ανατολική και νότια Ινδία, καταστρέφοντας πολλά σπίτια και κατασκευές και εκτοπίζοντας χιλιάδες οικογένειες. Μέσα σε αυτό το θέαμα της ερήμωσης, καταγράφηκαν αξιόλογες ηρωικές πράξεις. Πραγματικές επιδείξεις θάρρους, όπως αυτή αυτού του αδέσποτου σκύλου.

Στο Chennai , πρωτεύουσα της πολιτείας Ταμίλ Ναντού στη Νότια Ινδία, οι πλημμύρες ήταν πολύ σοβαρές πρόσφατα, όπως και σε μέρος του νότου και ανατολικά της χώρας. Οι έντονες βροχοπτώσεις ήταν η αιτία αυτής της φυσικής καταστροφής . Οι συνέπειες του τελευταίου ήταν μάλλον βαριές, αφού χιλιάδες οικογένειες αναγκάστηκαν να μετακινηθούν λόγω της καταστροφής των σπιτιών τους .

Ωστόσο, και όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοιες καταστροφές, παρατηρήθηκαν πολλές επιδείξεις ηρωισμού και θάρρους , και όχι μόνο μεταξύ των ανθρώπων. Το ζωικό βασίλειο έχει επίσης προσφέρει το μερίδιό του σε μαθήματα αποφασιστικότητας και θέλησης για επιβίωση.

Αυτό μας επέτρεψε να ανακαλύψουμε ένα βίντεο που δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ο Srinivasan Raghunathan στον λογαριασμό του στο YouTube .

Σε αυτές τις κινούμενες εικόνες, μπορούμε να δούμε ένα αδέσποτο σκυλί να διασχίζει έναν εντελώς πλημμυρισμένο δρόμο για να ενώσει τα 4 κουτάβια της που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά, πάνω σε ένα σωρό σκουπίδια που κουβαλούσαν τα κύματα. Περπατάει το τμήμα του δρόμου στο πλάτος του ενώ μόνο το κεφάλι της είναι έξω από το νερό, πλησιάζει τα μικρά της και αρπάζει το ένα για να το πάει στην άλλη πλευρά, στο στεγνό σημείο, παίρνοντας το αντίθετο μονοπάτι και με υπερκείμενο για να κρατήσει στεγνό τους απογόνους του . . Το βίντεο σταματά μετά την πρώτη διάσωση, αλλά ο συγγραφέας του διευκρινίζει ότι τα άλλα 3 κουτάβια μεταφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο από αυτή τη θαρραλέα τετράποδη μητέρα

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό