Μια Ιστορία Εγκατάλειψης: 18Χρονο Τυφλό Σκυλάκι Εγκαταλείπεται Σε Καταφύγιο Μόνο Και Αβοήθητο

Μια Ιστορία Εγκατάλειψης: 18Χρονο Τυφλό Σκυλάκι Εγκαταλείπεται Σε Καταφύγιο Μόνο Και Αβοήθητο

Ένα μικρό σκυλάκι με το όνομα Muneca εγκαταλείφθηκε σε ένα καταφύγιο από την πρώην οικογένειά της. Είναι τυφλή και 18 χρονών, ένα τρομερό τραύμα αφού έζησε όλα αυτά τα χρόνια σε ένα σπίτι. Ξαφνικά βρέθηκε μόνη.

Η ιστορία της Muneca, του τυφλού 18χρονου σκύλου που εγκαταλείφθηκε στο καταφύγιο από την πρώην οικογένειά της: ήταν μόνη και φοβισμένη

Αφού πέρασε 18 χρόνια ζωής με την οικογένειά της, έμεινε σε ένα καταφύγιο. Βρέθηκε χωρίς τίποτα, όχι πια ένα ζεστό σπίτι και ένα κρεβάτι. Ήταν περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που δεν ήξερε χωρίς να έχει τα πράγματά της. Λόγω ηλικίας, η Muneca τυφλώθηκε και όταν μπήκε στο καταφύγιο ήταν φανερά φοβισμένη και αποκαρδιωμένη. Ευτυχώς μια γυναίκα με το όνομα Elaine Seamans γνώρισε την ιστορία της και αποφάσισε να τη γνωρίσει.

Πήγε στο Baldwin Park Animal Care Center στο Λος Άντζελες. Μόλις η γυναίκα πλησίασε τη Muneca και της έδωσε λίγη προσοχή, ο σκύλος πήδηξε στην αγκαλιά της. Έμοιαζε να μην ήθελε πια να αποσπαστεί από αυτήν. Ακριβώς τότε, ο φωτογράφος περπατούσε στο καταφύγιο και βρέθηκε αντιμέτωπος με αυτή τη συγκινητική σκηνή. Δεν μπορούσε να μην αιχμαλωτίσει τη γλυκιά τους αγκαλιά.

Μάλλον για πρώτη φορά η σκυλίτσα ένιωθε ασφαλής από τότε που την εγκατέλειψαν εκεί.

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media και έκανε το γύρο του διαδικτύου, όλοι ερωτεύτηκαν τα μάτια του και πολλοί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την εγκατάλειψή του. Πώς μπορείς να αφήσεις ένα σκυλί με το οποίο ζεις 18 χρόνια σε ένα καταφύγιο; Χάρη σε αυτή τη φωτογραφία, πολλοί έχουν έρθει για να βοηθήσουν την Muneca.

Τελικά υιοθετήθηκε από την Amy Gann. Η γυναίκα από το Σαν Ντιέγκο πήγε στο καταφύγιο για να συναντήσει τον σκύλο. Από την αρχή δημιουργήθηκε μια ορισμένη αρμονία μεταξύ τους. Σαν να ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Η Muneca πήγε σπίτι της μαζί της και τώρα το κοριτσάκι είναι επιτέλους ευτυχισμένο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό