Μια γυναίκα καταλάθος καταναλώνει τις κάψουλες που είχε αγοράσει για να δηλητηριάσει αδέσποτα σκυλιά

Είναι γνωστό ότι το κάρμα μπορεί να είναι σκληρό, αλλά αυτό που επιφυλάχθηκε για την 51χρονη περουβιανή κυρία που ήθελε να απαλλαγεί από τα αδέσποτα σκυλιά που ήταν κοντά στο σπίτι της είχε ένα πικρό τέλος.

Κουρασμένη να ακούει τους αδέσποτους σκύλους να γαβγίζουν και να τους βρίσκει συνεχώς κοντά στο σπίτι της και να περιβάλλεται από αυτά, η γυναίκα αποφάσισε να αγοράσει κάψουλες για να δηλητηριάσει τα φτωχά ζώα.

Ωστόσο, η γυναίκα έκανε ένα σοβαρό λάθος σε μια στιγμή απόσπασης της προσοχής της, κατάπιε τις κάψουλες που προορίζονταν για τα σκυλιά αντί για το φάρμακο για το βήχα της.

Ένα θανατηφόρο λάθος που, δυστυχώς, κόστισε τη ζωή της γυναίκας. Σύμφωνα με τα αναφερόμενα από τα τοπικά ΜΜΕ , άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία αμέσως μετά την κατάποση των καψουλών.

Αφού παρακολούθησαν διάφορα επεισόδια σπασμών, οι συγγενείς της γυναίκας έσπευσαν να την πάνε στο νοσοκομείο Manuel Núñez Butrón de Puno στην πόλη Platerìa, όπου έφτασε κοντά στο θάνατο.

Παρά τις επείγουσες προσπάθειες ανακούφισης, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τη γυναίκα.

Μόνο μετά την αυτοψία οι γιατροί βρήκαν τα κατάλοιπα των καψουλών που πήρε κατά λάθος, καθορίζοντας έτσι την αιτία θανάτου της γυναίκας, η οποία ήταν μέχρι τότε μυστηριώδης.

Κάρμα ή όχι, αυτό το τραγικό ατύχημα θα μπορούσε να αποφευχθεί , απλά καλώντας έναν τοπικό οργανισμό διάσωσης ζώων ή ένα ίδρυμα που βοηθά τα εγκαταλελειμμένα ζώα, αντί να αναλάβει και να πάρει η ίδια την πρωτοβουλία και να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα με ένα τόσο δραστικό και σκληρό τρόπο.

Μια θλιβερή ιστορία που μας θυμίζει πως, πολύ συχνά, στη ζωή και με τους πιο απροσδόκητους τρόπους, ο τροχός του κάρμα μπορεί να γυρίσει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό