Μια Γάτα σε Αναπηρικό Καροτσάκι και ένα Τρίποδο Σκυλί Γίνονται οι Καλύτεροι Φίλοι

Τα ζώα πέρασαν πολλές δυσκολίες, αλλά ευτυχώς βρήκαν μια οικογένεια που τα υιοθέτησε και τα αγαπά και τα δύο.
Μια γάτα σε αναπηρικό καροτσάκι που ονομάζεται Scooter και ο Falco, ένας τρίποδος σκύλος , σχηματίζουν έναν όμορφο δεσμό φιλίας. Είναι, αμφίδρομα, οι καλύτεροι φίλοι που θα ήθελε να έχει κάποιος.

Μια γάτα που περπατά σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω τραυματισμού στη σπονδυλική στήλη και ένα τρίποδο κουτάβι γίνονται οι καλύτεροι φίλοι.

Η γάτα και ο σκύλος έχουν πολλά κοινά πράγματα και αγαπιούνται άνευ όρων

Παρά την κατάστασή τους, σκύλος και γάτα έχουν καταφέρει να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον για χρόνια , γίνοντας ο ένας από τους υποστηρικτές του άλλου και το αντίστροφο. Δυστυχώς, ο Scooter, ράτσας Σιάμ, τραυμάτισε σοβαρά τη σπονδυλική του στήλη σε ένα ατύχημα.

Του είναι αδύνατο να κινήσει τα πίσω του πόδια. Από την άλλη, η ιστορία του Φάλκο δεν είναι λιγότερο τραυματική. Βρέθηκε έρημος στους δρόμους , με ένα από τα μέλη του κομμένο άσχημα.

Αναμφίβολα, αυτή η κατάσταση και των δύο τους τα έχει κάνει να ταυτιστούν και να γίνουν εξαιρετικοί φίλοι για μια ζωή .

Οι δυο τους χρειάστηκε να περάσουν πολλές δυσκολίες, αλλά, ευτυχώς, σήμερα μοιράζονται ένα αγαπημένο σπίτι που τους προστατεύει.

Ο Scooter και ο Falco διασκεδάζουν μαζί δίπλα στη Rose Mary Millán και τον Roy. Τώρα, το όμορφο ζευγάρι φίλων απολαμβάνει τη ζωή με απόλυτη ελευθερία . Τους αρέσει η πεζοπορία, η πάλη και ο ύπνος μαζί.

Πραγματικά, είναι ωραίο να τους βλέπεις να γλεντάνε και να σκαρφαλώνουν στα απόκρημνα βουνά της Βολιβίας , της χώρας όπου γεννήθηκε αυτή η όμορφη ιστορία αγάπης και αδελφοσύνης μεταξύ διαφορετικών ειδών. Η Rose τους κινηματογραφεί και μοιράζεται τα βίντεο στα κοινωνικά της δίκτυα.

Είναι αυτονόητο ότι ο γάτος και ο καλύτερος του φίλος σκύλος έχουν γίνει πολύ διάσημοι στο διαδίκτυο. Και οι δύο έχουν καταφέρει να προσελκύσουν πολλές καρδιές στην ιστορία τους, ερωτευμένοι με αυτόν τον υπέροχο και υποδειγματικό δεσμό.

«Τα πάνε καλά και τους αρέσει να βγαίνουν μαζί. Τους αρέσει να βιώνουν την ύπαιθρο και είναι πολύ δυναμικοί και περιπετειώδεις», είπε η Rose Mary σε τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Αλλά, επιπλέον, η γυναίκα βεβαιώνει ότι, αν ήταν στο χέρι τους, θα ήταν μπλεγμένοι να τσακώνονται όλη μέρα. Παρά τις αναπηρίες τους, ούτε ο σκύλος ούτε η γάτα ξεκουράζονται .

Η γυναίκα και ο σύντροφός της αποφάσισαν να υιοθετήσουν τον Falco χάρη σε μια φίλη της. Ο στενός φίλος τον βρήκε να περιφέρεται μόνος του στους δρόμους, φωνάζοντας σιωπηλά για βοήθεια. Η πληγή στο ακρωτηριασμένο πόδι του κινδύνευε να μολυνθεί.

«Ο κτηνίατρος είπε ότι το ράμμα στην πληγή του ήταν πολύ φτωχό. Από την όψη της πληγής, ήταν σίγουρα αντιεπαγγελματίας . Ωστόσο, δεν θα μάθουμε ποτέ με βεβαιότητα τι του συνέβη», πρόσθεσε ο Ρόουζ.

Κάποιος άπειρος τον περιθάλψε και άφησε φρικτές πληγές στο σώμα του σκύλου. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έπεσε σε καλά χέρια. Ένας δεύτερος κτηνίατρος κατάφερε να επέμβει με επιτυχία στον Φάλκο και να του σώσει τη ζωή .

Αργότερα, η Rose Mary και ο σύζυγός της θέλησαν να δώσουν στον Falco ένα ανάδοχο σπίτι , ενώ του βρήκαν ένα για πάντα σπίτι. Όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Στην πραγματικότητα, και οι δύο δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν ένα άτομο που θα ήταν πρόθυμο να υιοθετήσει ένα τρίποδο σκυλί . Δυστυχώς, οι άνθρωποι προτιμούν να υιοθετούν υγιή ζώα.

Μικρά ζώα σαν αυτά δείχνουν ότι δεν υπάρχουν όρια

Ενόψει της κατάστασης, η Ρόουζ και ο σύντροφός της απλώς καλωσόρισαν τον όμορφο σκύλο στη ζωή τους. Σήμερα ζει ευτυχισμένος δίπλα στα θετά αδέρφια του, τη γάτα Scooter και τον Louis.

Ωστόσο, ο Scooter ήταν το κατοικίδιο του Falco από την αρχή και δημιούργησε μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Κανένας από τους δύο δεν είχε βοήθεια για να μετακινηθεί, αλλά με τον καιρό πήραν το απαραίτητο εργαλείο.

Στον Falco εμφυτεύτηκε μια πρόσθεση , με την οποία εκτελεί διάφορες δραστηριότητες όπως κάθε κανονικός σκύλος. Πήδα σαν καγκουρό, όπως θα έκανε στα τρία πόδια.

Ο Φάλκο είναι πλέον ευτυχισμένος και λατρεύει να απολαμβάνει τη ζωή με τον αχώριστο φίλο του γάτα.

Η αλήθεια είναι ότι, τελικά, τίποτα δεν είναι αδύνατο για αυτό το αξιολάτρευτο ζευγάρι των καλύτερων φίλων . Απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς εμπόδια και τη ζούνε στο έπακρο. Είναι ευτυχισμένοι μαζί και επιστρέφουν αυτή την ευτυχία στους αγαπημένους τους φροντιστές.

Όταν ψάχνουμε για παρέα, δεν πρέπει να κοιτάμε την εμφάνιση, αλλά τα συναισθήματα. Η πραγματικότητα είναι ότι τα ζώα με αναπηρία καταλήγουν να είναι τα μεγάλα ξεχασμένα.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό