Μια ανάσα από τον θάνατο: Σκύλος σώθηκε την τελευταία στιγμή

Σκύλος σώθηκε την τελευταία στιγμή – Είχε φτάσει μια ανάσα από τον θάνατο

Σκύλος: Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται πως ξεχνούν πως η υιοθέτηση ενός κατοικιδίου ζώου συνεπάγεται ταυτόχρονα και με υποχρεώσεις. Η βασικότερη όλων είναι το να ταϊζουμε πάντα το κατοικιδιό μας και να είμαστε βέβαιοι πως είναι υγιές. Μια οικογένεια στην Πενσυλβάνια αδιαφόρησε και ο Μπρούνο βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο.

Μια οικογένεια της Πενσυλβάνια δεν νοιάστηκε για αυτά τα πράγματα και ο σκύλος τους, ένας Γκόλντεν Ριτρίβερ με το όνομα Μπρούνο, τώρα αγωνίζεται να επιβιώσει. Οι αρχές ανέλαβαν την υπόθεση ενός αστυνομικού ονόματι Jeffrey Levan και της συζύγου του, Amber Levan.

Ο Μπρούνο ζύγιζε μόλις 9 κιλά όταν διασώθηκε.

Ο Μπρούνο βρέθηκε σε άθλια κατάσταση. Τα πλευρά του ήταν αρκετά ορατά, είχε αρκετά τραύματα στα πόδια του και η γούνα του ήταν κατεστραμμένη και καλυμμένη με χώμα. Επιπλέον, μύριζε πολύ άσχημα και ήταν πολύ λυπηρό.

Οι αρχές ανάγκασαν το ζευγάρι να παραδώσει τον Μπρούνο σε εθελοντές του One Dog a Time. Εκεί το ζώο υποβλήθηκε σε ενδελεχή ιατρική εξέταση και διαγνώστηκε με υποσιτισμό και σοβαρή αφυδάτωση. Εκτός από ορισμένες δερματικές παθήσεις.

Ο Μπρούνο αναρρώνει

Στο πλαίσιο της ανάρρωσής του, στο Μπρούνο δινόταν ειδική διατροφή για να πάρει βάρος αργά και σταθερά. Υπάρχει ελπίδα ότι αυτός ο σκύλος θα είναι σε θέση να βρει μια υπέροχη οικογένεια αφού ξεπεράσει αυτή την ατυχή στιγμή.

Ο Jeffrey Levan και η σύζυγός του, Amber Levan, είναι ένοχοι για βαριά αμέλεια και σκληρότητα για τα ζώα. Το ζευγάρι εργάζεται στο δικαστικό κέντρο Dauphin County και, αν και τα μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους για να μάθουν την αιτία της κακοποίησης του φτωχού Μπρούνο, όλα ήταν άχρηστα.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας αστυνομικός κρίνεται ένοχος για αμέλεια. Τον Νοέμβριο του 2016, ο αστυνομικός Μάικλ Λονγκ συνελήφθη επειδή εγκατέλειψε τον άρρωστο και πεινασμένο Cranberry PitBull του σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Η Άμπερ και ο Τζέφρι Λεβάν αναμένεται να εμφανιστούν στο δικαστήριο για να απαντήσουν στις κατηγορίες για την υπόθεση του Μπρούνο. Όλο αυτό το διάστημα, το ηλικιωμένο τους κατοικίδιο βρισκόταν στο δρόμο της ανάρρωσης. Από τις αρχές Ιουνίου, όταν μεταφέρθηκε στο καταφύγιο.

Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει ένας Γκόλντεν Ριτρίβερ υπό κανονικές συνθήκες, αλλά ο Μπρούνο έχει ακόμα πολύ δρόμο για να αναρρώσει εντελώς.

Όλοι περιμένουν ότι ο Μπρούνο θα είναι καλά σε λίγους μήνες. Ένας εθελοντής καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να του βρει ένα κατάλληλο σπίτι. Η υπόθεσή του έγινε δημοφιλής στα κοινωνικά μέσα. Υπάρχουν ήδη οικογένειες που ενδιαφέρονται να του δώσουν την αγάπη και την προσοχή που του αξίζει.

Μπορείτε να βοηθήσετε στην πρόληψη τέτοιων περιπτώσεων. Μοιράζοντας αυτήν την ιστορία στα κοινωνικά μέσα. Διδάσκοντας σε άλλους πόσο πολύτιμη είναι η αγάπη και η φιλία ενός κατοικίδιου ζώου.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό