Μετά Από τόσα χρόνια στο δρόμο, η όμορφη Bianca θα απολαύσει μερικά χρόνια γεμάτα αγάπη και μια αξιοπρεπή ζωή.

Η Bianca είναι ένα φιλικό σκυλάκι που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στους δρόμους. Για χρόνια κατάφερε να επιβιώσει χωρίς οικογένεια και χωρίς ασφαλή πηγή τροφής.

Ευτυχώς, είναι τόσο χαριτωμένη και όμορφη που γρήγορα κέρδισε τις καρδιές πολλών ανθρώπων που τη βοήθησαν και της πρόσφεραν ακόμη και ένα χαρτόκουτο για να κοιμάται.

Ωστόσο, το χαριτωμένο πλάσμα αξίζει πολλά περισσότερα.

Η Μπιάνκα λάτρευε την απλή ρουτίνα της. Περνούσε τις μέρες της κοντά σε μια πισίνα όπου της άρεσε να παρακολουθεί τους περαστικούς. Δυστυχώς, με τον καιρό, η υγεία της άρχισε να επιδεινώνεται. Τα πίσω πόδια έχασαν την κινητικότητά τους μέχρι που παρέλυσαν. Δεν μπορούσε να κινηθεί όπως κάποιος άλλος σκύλος. Έπρεπε να σέρνεται και αυτό της προκαλούσε αφόρητους πόνους.

Η Bianca έζησε τη ζωή της στους δρόμους της Αθήνας.

Σύντομα έλαβαν κλήση οι διασώστες του «ΣΠΑΖ». Πήγαν στο σωστό μέρος το συντομότερο δυνατό και με λύπη ανακάλυψαν τη σκληρή ζωή που ζούσε η Bianca.

Έπασχε από εκφυλιστική μυελοπάθεια, που σήμαινε ότι, με τον καιρό, θα παρέλυε τελείως.

Ωστόσο, ήταν ακόμα ένα πραγματικά αξιολάτρευτο σκυλάκι. Ήταν εξαιρετικά τρυφερή με όλους όσους συναντούσε και όταν την αγκάλιαζαν, απαντούσε σε όλους με μεγάλη τρυφερότητα.


«Εμπιστευόταν πολλούς αγνώστους που δεν είχε γνωρίσει ποτέ. Η Μπιάνκα συμπεριφερόταν σαν να ήμασταν τα αγαπημένα της άτομα και τους ήξερε όλους».

Η καημένη η Μπιάνκα έπρεπε να περάσει ώρες στις διάφορες επισκέψεις στον κτηνίατρο, αλλά αντιμετώπιζε τα πάντα με το μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη της.

Το όμορφο σκυλάκι δεν είχε πολλά χρόνια ζωής. Η ασθένεια εξελίχθηκε γρήγορα, αλλά οι διασώστες της ήθελαν να της δώσουν μια τελευταία ευκαιρία να ζήσει την καλύτερη δυνατή ζωή. Άλλωστε ήταν το πιο γλυκό ζώο που είχαν γνωρίσει σε τόσα χρόνια εμπειρίας.

“Αυτή είναι τόσο όμορφη. Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς κανείς δεν την είχε σώσει πριν».

Ευτυχώς, μια γυναίκα με το όνομα Λίντα προσφέρθηκε να της δώσει ένα σπίτι. Έχει μεγάλη εμπειρία στη φροντίδα ανάπηρων σκύλων και ήθελε η όμορφη Bianca να ζήσει ευτυχισμένη τα τελευταία χρόνια της.

Τώρα έχει ένα αναπηρικό καροτσάκι και ένα όμορφο σπίτι που μπορεί να μοιραστεί με άλλα σκυλιά. Είναι ακόμα πολύ ήρεμη και ευχαριστεί με φιλιά όλη την ώρα για την όμορφη τροπή που πήρε η ζωή της.

«Ένιωσα ότι όλο το σύμπαν γιόρταζε τη νέα της ζωή».

Αφού πέρασε τόσα χρόνια στο δρόμο, η όμορφη Bianca θα απολαύσει μερικά χρόνια γεμάτα αγάπη και μια αξιοπρεπή ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό