Μετά από μακρά αναμονή, αυτά τα δύο αδέρφια τελικά υιοθετούνται μαζί

Μερικές φορές είναι δύσκολο να υιοθετήσεις δύο ζώα ταυτόχρονα, αλλά υπάρχουν πολύ συναισθηματικές καταστάσεις, όπως αυτή των δύο σκύλων αδερφών που δεν ήθελαν να χωριστούν. Τα δύο τετράποδα ήθελαν να ζήσουν για πάντα μαζί!

Τα εγκαταλελειμμένα σκυλιά αναζητούν απλώς μια ευκαιρία να ζήσουν σε ένα αγαπημένο σπίτι όπου μπορούν να είναι ευτυχισμένοι. γι’ αυτό οι ομάδες σε πολλά καταφύγια ασχολούνται με την εύρεση της κατάλληλης οικογένειας για κάθε σκύλο.

Η ομάδα στο Refugio de Castilón της Γαλλίας έκανε το ίδιο για τους Laurel και Hardy, δύο γούνινα αδέρφια που χρειάζονταν μια οικογένεια για να τους υιοθετήσουν και τους δύο.

Η Laurel και ο Hardy είναι δύο αξιολάτρευτα κουτάβια που έχουν διασωθεί στη βόρεια Γαλλία. Και οι δύο βρέθηκαν να τριγυρνούν στους δρόμους.

«Παρουσιάζουμε τη Laurel και τον Hardy, δύο 5χρονα αρσενικά αναμεμειγμένα με Griffon, στειρωμένα και εμβολιασμένα. Δύο αξιολάτρευτα σκυλάκια, αλλά τόσο δύσκολο να τα αγκαλιάσουμε μαζί, αλλά πώς θα μπορούσαμε να χωρίσουμε τις καρδιές τους; Λοιπόν, ας κάνουμε μια προσπάθεια για αυτούς», είναι το μήνυμα που δημοσιεύει το καταφύγιο που διευθύνει η Marie-Thérèse Marie, στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Ο Laurel και ο Hardy περίμεναν μια οικογένεια που θα τους αγαπούσε και θα τους υιοθετούσε μαζί.

Το σπίτι θα πρέπει κατά προτίμηση να έχει γενναιόδωρο χώρο και πολλή αγάπη όχι μόνο για τον έναν, αλλά και για τους δύο, γιατί κανένας δεν θέλει να ζήσει χωρίς τον άλλον.

«Μας ήρθαν στο κέντρο, αλλά δεν ξέρουμε το παρελθόν τους. Είναι τόσο φιλικοί που παρηγορούν ο ένας τον άλλον. Είναι δύο αξιολάτρευτοι έρωτες – πολύ στοργικοί και κοινωνικοί με τους άλλους τετράποδους φίλους. Αναζητούμε αυτή την ονειρεμένη οικογένεια που θα τους δεχτεί και θα τους προσφέρει ένα σπίτι στο οποίο θα αγαπιούνται όσο αγαπούν ο ένας τον άλλον». – έγραψε και η Marie-Thérèse Marie στο μήνυμά της.

Αν και η εύρεση μόνιμης κατοικίας για τον Λόρελ και τον Χάρντι ήταν μια δύσκολη και περίπλοκη δουλειά, το προσωπικό του καταφυγίου δεν το έβαλε κάτω μέχρι που τα δύο αδέρφια βρήκαν μια κατάλληλη οικογένεια και ένα στοργικό σπίτι.

«Ανοίξτε τις πόρτες του σπιτιού και δώστε τους έναν περιφραγμένο κήπο, όπου μπορούν να τρέξουν και να παίξουν με ασφάλεια, όπου να απολαύσουν την ευτυχία που τους αξίζει τόσο πολύ. Μη διστάσετε να έρθετε να τους γνωρίσετε στο καταφύγιο ή να μας στείλετε προσωπικό μήνυμα για περισσότερες πληροφορίες». – πρόσθεσε το καταφύγιο στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο χρόνος αναμονής για μια νέα οικογένεια απέδωσε καρπούς και τελικά, στα τέλη Μαΐου, τα δύο σκυλιά υιοθετήθηκαν από το ίδιο πρόσωπο που τους εγγυήθηκε μια ευτυχισμένη κοινή ζωή.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να κάνουν τον Laurel και τον Hardy να ζήσουν μαζί σε ένα τέλειο σπίτι για αυτούς!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό