Με μία πρώτη Ματιά, αυτός ο Γάτος φαίνεται Φυσιολογικός. Μόλις κοιμηθεί όμως… Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Με το λευκό του τρίχωμα και τα εντυπωσιακά του μπλε μάτια, ο Setsu-chan φαίνεται να είναι ένας πολύ όμορφος γάτος. Τουλάχιστον, όταν είναι ξύπνιος φαίνεται ωραίος, γιατί όταν πάει για ύπνο είναι τελείως διαφορετικός.

Όταν κοιμάται, το πρόσωπο του μετατρέπεται από γλυκό, αθώο και αξιαγάπητο σε κάτι που οι περισσότεροι περιγράφουν ως απλά άσχημο.

Ο καημενούλης συχνά κοιμάται με τα μάτια μισάνοιχτα και φαίνεται λες και έχει πεθάνει ή λες και είναι δαιμονισμένος. Μερικές φορές η γλώσσα του κρέμεται και τα σάλια τρέχουν στο σαγόνι του. Το αποτέλεσμα είναι πολύ παράξενο και στην Ιαπωνία έχει ήδη κερδίσει τον τίτλο του «Πιο απαίσιου κοιμισμένου προσώπου».

Κάποιοι τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Dr. Jekyll και τον Mr. Hyde, αφού το πρόσωπο του φαίνεται να έχει δύο όψεις, μια καλή όταν είναι ξύπνιος και μια δυσάρεστη όταν κοιμάται. Καημένε γατούλη!

Ωστόσο, οι άνθρωποι λατρεύουν τον γάτο που ζει με την ιδιοκτήτρια του, μια εικονογράφο με το όνομα Mino στο Twitter. Άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες του Setsu-chan από πέρσι το καλοκαίρι και έγινε γρήγορα viral.

Τώρα είναι μία από τις πιο γνωστές γάτες στην Ιαπωνία και οι άνθρωποι λατρεύουν το κοιμισμένο του πρόσωπο, όσο άσχημο κι αν είναι!

Cat is given title of “Most Awful Sleeping Face in Japan”

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό