Μαθήματα ανθρωπιάς: Κτηνίατρος κοιμάται με καμένο κουτάβι για να μην αισθάνεται απροστάτευτο

Καμένο κουτάβι: Η γυναίκα της ιστορίας μας είναι μια από τις αφανείς ηρωίδες της διπλανής πόρτας που όλοι έχουμε ανάγκη. Η κτηνίατρος έμεινε να κοιμηθεί μαζί με το καμένο κουτάβι που περιέθαλψε γιατί ήταν πολύ μόνο και φοβισμένο, παραδίδοντας μας τόσο απλά μαθήματα ζωής και ανθρωπιάς.

Καμένο κουτάβι: Η ιστορία του μικρού μας φίλου

Η ζωή αυτού του μικρού σκύλου άλλαξε από τότε που υπέστη ένα τρομερό ατύχημα στο σπίτι και, παρ’ όλα αυτά, ήταν τυχερός που μπόρεσε να λάβει κτηνιατρική φροντίδα. Μετά από μια πυρκαγιά στο σπίτι, αυτό το βαριά καμένο κουτάβι μπόρεσε να επιβιώσει ως εκ θαύματος . Και είναι ότι κατάφερε να ξεφύγει από το σπίτι και στάθηκε πολύ τυχερός που τον πήρε ένας γείτονας που τον πήγε σε κτηνιατρική κλινική.

Η ιστορία του έχει μια απροσδόκητη έκβαση ανάμεσα σε πολλές αναποδιές. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καλόκαρδοι άνθρωποι έχουν πολλή αγάπη να δώσουν σε αυτές τις απροστάτευτες ψυχές. Μάθετε πώς τελείωσε η ιστορία του Τάκα, αυτού του καμένου κουταβιού που έλαβε βοήθεια .

Καμένο κουτάβι: Κατάφερε να επιβιώσει

Ο Taka είναι ένας σκύλος Shiba Inu , ένας επιζών από τις φλόγες που εισέβαλαν στο σπίτι του. Αφού τράπηκε σε φυγή από το σημείο, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Care More Animal Hospital στο Martinez της Τζόρτζια. Εκεί διαπίστωσαν σοβαρά εγκαύματα στα μάτια, τα αυτιά, την κοιλιά και το ρύγχος του .

Αυτά τα τραύματα αντιμετωπίστηκαν από την αρχή από την Emily Martin, κτηνίατρο στο κέντρο υγείας ζώων. Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί του χώρου είναι συνεχώς σε επαφή με κατοικίδια, αυτή τη φορά η Έμιλυ είχε μια ασυνήθιστη σχέση με τον Τάκα .

Ο σύνδεσμος αποκλείστηκε από τη στιγμή που έκλεισε το νοσοκομείο, αφού δεν παρείχε 24ωρη εξυπηρέτηση. Ως εκ τούτου, η Μάρτιν αποφάσισε να δώσει στον Τάκα καταφύγιο εκείνο το βράδυ στο σπίτι της .

«Ήμουν ξύπνια μαζί του όλη τη νύχτα στο σπίτι μου, οπότε την επόμενη μέρα, ήμασταν και οι δύο εξαντλημένοι», είπε η κτηνίατρος για εκείνο το βράδυ. Τις μέρες που ακολούθησαν εμφανίστηκε η οικογένεια του Τάκα, η οποία αποφάσισε να τον παραδώσει εντελώς στα χέρια της για να λάβει όλη τη φροντίδα που χρειαζόταν λόγω των εγκαυμάτων του .

Καμένο κουτάβι: Η δύσκολη επέμβαση

Λόγω του ατυχήματος, το καμένο κουτάβι έχασε την όρασή του . Για το λόγο αυτό οργανώθηκε η ομάδα των κτηνιάτρων για να παρακολουθεί και να συνοδεύει τη διαδικασία αποθεραπείας του. Από τη μια, ανέλαβαν συλλογές για να χρηματοδοτήσουν τη θεραπεία του .

Πρότειναν επίσης χειρουργική επέμβαση για να του επιτρέψουν να ανοιγοκλείνει τα μάτια. Αν και ο Τάκα πήρε το χρόνο του για να συνέλθει, η αγάπη και η προσοχή που έλαβε του επέτρεψαν να προχωρήσει. Τότε ήταν που έλαβε καλά νέα που έμοιαζαν να εμφανίζονται στη ζωή του: κάποιος ήταν πρόθυμος να του ανοίξει τις πόρτες του σπιτιού του.

Ωστόσο, αφού προσπάθησε δεν αποδείχτηκε ο κατάλληλος για να τον υιοθετήσει και ο Τάκα επέστρεψε στην κλινική. Όταν όλα φαινόταν να παρακμάζουν, προέκυψε μια σίγουρη ευκαιρία για αυτόν .

Καμένο κουτάβι: Βρίσκει το νέο του σπιτάκι

«Δυστυχώς, το νέο του σπίτι δεν λειτούργησε. Αποφάσισα λοιπόν να το υιοθετήσω. Δουλεύω στην Care More και ο Τάκα μένει μαζί μου». Η Crystal Lesley ασχολείται επίσης με τον Taka από τότε που ήρθε στο προσκήνιο. Για το λόγο αυτό, επέλεξε να μείνει μαζί του και να τον προσθέσει στο σπίτι της , όπου μάλιστα έχει καλή σχέση με τα άλλα σκυλιά της .

Ο Taka έχει πλέον αναρρώσει πλήρως, τα εγκαύματα του έχουν επουλωθεί και έχει δημιουργήσει έναν απίστευτο δεσμό με τη νέα του οικογένεια. Έγινε ένα αχώριστο ον από τη Lesley και, σαν να μην έφτανε αυτό, εμπνέει ανθρώπους που έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα στα κοινωνικά δίκτυα .

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό