Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Χατζηγιάννη: Βρίσκει ένα μωρό γατάκι και το παίρνει σπίτι του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πολλές φορές αναφερθεί στα κατοικίδιά του και στο πόσο τα αγαπά. Ο ίδιος είναι γατομπαμπάς και μάλιστα η φωτογραφία με τη γάτα του λιώνει το Διαδίκτυο με τους δυο τους να έχουν μεγάλη χημεία αλλά και φωτογένεια. Αυτή τη φορά ένα μωρό γατάκι βρέθηκε στο δρόμο του και ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να το κρατήσει.

Ο νέος τετράποδος φίλος του Μ.Χατζηγιάννη

Ένα μωρό γατάκι βρήκε στο δρόμο του ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης και δεν το προσπέρασε. Γνωστός για τη μεγάλη του αγάπη στα ζώα ο Μιχάλης δεν το σκέφτηκε καθόλου. Το πήρε και το έφερε σπίτι του. Στη σχετική φωτογραφία που ανέβασε στα social media γράφει: «Δείτε τι ομορφιά βρήκα να γυρεύει χάδια στη σημερινή μου βόλτα. Έγινε αμέσως μέλος της οικογένειας!»
Ο τραγουδιστής έχει και άλλα ζωάκια σπίτι. Ένα από αυτά είναι ο Άρης, τον οποίο είχε βρει σχεδόν ξεψυχισμένο δίπλα σε κάδο σκουπιδιών. Και το ανέστησε στην κυριολεξία. Επίσης δεν ξεχνάει ποτέ και τις γατούλες στο δρόμο. Έτσι καθημερινά τις μαζεύει από τη γειτονιά που μένει και τους δίνει φαγητό.

Η αγάπη του όμως για τα ζώα δεν σταματάει εκεί. Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός είναι χορτοφάγος και έχει πει σε συνέντευξή του: «Είμαι χορτοφάγος για ιδεολογικούς λόγους».

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό