Μαθήματα ανθρωπιάς: Αδέσποτος σκύλος ζητά φαγητό μέχρι που τον βοηθά ένας αστυνομικός

Αδέσποτο σκυλάκι: Το κουταβάκι της ιστορίας μας περιπλανιέται μόνο του στο δρόμο αναζητώντας φαγητό, όμως αυτό δεν σημαίνει πάντα πως βρίσκεται κάποιος άνθρωπος εκεί για να τον βοηθήσει. Ο σκυλάκος ζητά για μέρες φαγητό, μέχρι που βρίσκεται στο δρόμο του ένας αστυνομικός και τον περιθάλπει.

Αδέσποτο σκυλάκι: Η οικογένειά του το εγκτατέλλειψε

Η παλιά οικογένεια του Stuart Little τον εγκατέλειψε όταν μετακόμισαν και από τότε πέρασε 3 μήνες στους δρόμους του Λος Άντζελες (ΗΠΑ) μέχρι που ένας αξιωματικός κάλεσε έναν διασώστη για να τον μεταφέρει στο καταφύγιό του. Χάρη σε αυτή τη χειρονομία, απολαμβάνει τώρα τη ζωή σε ανάδοχο σπίτι περιμένοντας ένα μόνιμο.

Μετά από μια άνετη ζωή σε ένα σπίτι, αρκετά σκυλάκια καταλήγουν εγκαταλελειμμένα στους δρόμους . Υπάρχουν διάφοροι λόγοι, αλλά όλοι δείχνουν την έλλειψη στοργής και αγάπης απέναντί ​​τους. Και παρόλο που κάποιοι ιδιοκτήτες φτάνουν σε ένα σημείο που δεν μπορούν πια να τα έχουν , το ιδανικό είναι να αναζητούν ένα καταφύγιο για να πάνε για να τους αφήσουν ή κάποια άλλη οικογένεια.

Ωστόσο, δεν κάνουν όλοι το δεύτερο, και τότε είναι που τα σκυλιά συνειδητοποιούν ότι όλα έχουν αλλάξει και ότι πρέπει να προσπαθήσουν να επιβιώσουν όσο μπορούν. Αυτή είναι η περίπτωση του Stuart Little , ενός μικρού κουταβιού που περιπλανήθηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες (Ηνωμένες Πολιτείες) αναζητώντας τροφή και οίκτο από τον κόσμο.

Λόγω του μεγέθους του και της πείνας του, ο Στιούαρτ ζύγιζε λιγότερο από 2 κιλά όταν η προηγούμενη οικογένειά του μετακόμισε και τον εγκατέλειψε , και από τότε έχει περάσει 3 μήνες μόνος του . Πλησίαζε τους ανθρώπους για να τους παρακαλέσει για φαγητό και βοήθεια , και τις νύχτες έμενε σε εγρήγορση για να προστατευτεί.
Όλα όμως άρχισαν να αλλάζουν όταν πλησίασε έναν αστυνομικό . Μόλις τον είδε σήκωσε το κεφάλι του να ζητήσει βοήθεια, όπως συνήθιζε, και ο άντρας ήξερε ότι ζητούσε βοήθεια.

Αδέσποτο σκυλάκι: Ο αξιωματικός καλεί διασώστη για τον μικρό μας φίλο

Τότε ήταν που ο αξιωματικός κάλεσε τη διασώστη Suzette Hall από το Logan’s Legacy Rescue για να τον συναντήσει και χωρίς δισταγμό πήγε να τον βρει. Ευτυχώς η διάσωσή του δεν διήρκεσε πολύ, και προφανώς ήταν κάτι που περίμενε ο Στιούαρτ.
«Όταν τον πήρα στο αυτοκίνητο, ανέβηκε κυριολεκτικά στην κεντρική κονσόλα και σύρθηκε στην αγκαλιά μου » , είπε η Σουζέτ . «Κοιμόταν έτσι όλο το βράδυ», πρόσθεσε. Την επόμενη μέρα τον πήγε στον κτηνίατρο να τον εξετάσει, εκτός από λιποβαρής και με πολλούς ψύλλους , ευτυχώς δεν είχε σοβαρές ασθένειες.

Του έκαναν ένα ωραίο μπάνιο, ένα πρόγραμμα γευμάτων για υγιή αύξηση βάρους και πολλή αγάπη. Δεν άργησε να βρει ένα ανάδοχο σπίτι , όπου μεγαλώνει περιμένοντας να βρει μια παντοτινή οικογένεια . Αν και είναι ένα στάδιο που το απολαμβάνει στο έπακρο. «Ο φροντιστής του λέει ότι είναι απλώς το πιο ευτυχισμένο αγόρι που έζησε ποτέ » , είπε η Σουζέτ στο ρεπορτάζ . Ο Στιούαρτ ζει με ένα κουτάβι που λατρεύει, καθώς και με τη γυναίκα που το φροντίζει και πάνω από όλα νιώθει ασφάλεια.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό