Μάθημα αγάπης και αφοσίωσης:Σκύλος δεν αφήνει τον ελέφαντα φίλο του τις τελευταίες ώρες της ζωής του

Το γύρο του διαδικτύου κάνει συγκινητική ιστορία του σκύλου Pancake που έγινε φίλος με τον ελέφαντα Boon Thong, τον οποίο συνόδευσε μέχρι το τέλος της ζωή του.

Η ασυνήθιστη φιλία των δύο ζώων

Στο ζωικό βασίλειο, οι φιλίες μπορούν να προκύψουν από οποιοδήποτε είδος και δεν διαφοροποιούν τα μεγέθη ή τα χρώματα. Αν και υπάρχουν είδη που λόγω της σειράς της τροφικής αλυσίδας δεν συνεννοούνται. Οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο να μην έχουν σχέση, ειδικά αν προέρχονται από δύσκολες καταστάσεις. Φαίνεται να συνειδητοποιούν ότι έχουν υποφέρει με κάποιο τρόπο και δημιουργούν γρήγορα συνδέσεις.

Η Pancake είναι ένας πολύ τρυφερός σκύλος. Σώθηκε από τους δρόμους πριν από τρία χρόνια και μεταφέρθηκε σε ένα καταφύγιο ελεφάντων.

Όταν η Katherine Connor, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της BLES έμαθε για την Pancake , την υιοθέτησε και την πήγε στο καταφύγιο, όπου έχει προσαρμοστεί πολύ καλά, παρόλο που δεν μοιάζει καθόλου με ελέφαντα, και φυσικά γνωρίζει τα πάντα.

Στην πραγματικότητα, Δεν είναι ασυνήθιστο για άλλα ζώα από την  BLES να εμπλέκονται σε σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν.

Πριν από πέντε χρόνια, σώθηκε από έναν καταυλισμό όπου αναγκάστηκε να κουβαλάει τουρίστες στην πλάτη της. Και εξαιτίας αυτού η σπονδυλική της στήλη έπαθε μεγάλη ζημιά και κόντευε να σπάσει. Ευτυχώς, ήρθε στο BLES σε ηλικία 60 ετών. Εκεί που μπόρεσε να ζήσει μια ζωή γαλήνης και να μάθει να ξέρει τα πράγματα που του άρεσαν.

Η άφιξη της Boon Thong

Όταν έφτασε ήταν εντελώς εξαντλημένη, αλλά το περιβάλλον την έκανε να γνωρίσει και να ζήσει μια νέα ζωή.

Η Boon Thong, κατά την άφιξή της, συνδέθηκε με έναν άλλο ηλικιωμένο ελέφαντα ονόματι Σάο Νόι, ο οποίος πέθανε πριν από δύο χρόνια. Όταν το Σάο Νόι επρόκειτο να πεθάνει, ο Μπουν Θονγκ τη συνόδευσε, στεκόταν δίπλα της και τη χάιδευε με τον κορμό του για να της πει ότι συνοδευόταν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Boon Thong να αποχαιρετήσει τον κόσμο, αλλά ούτε εκείνη ήταν μόνη.

Η Pancake ένιωσε ότι κάτι είχε συμβεί και όταν είδε ότι η Boon Thong ένιωθε άρρωστη, έμεινε δίπλα του. Απλώς έκανε παρέα, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να την έκανε να την αφήσει ήσυχη, η Κάθριν και η Πανκέικ έδωσαν επιτέλους το καθήκον να τη συνοδεύσουν στις τελευταίες της μέρες. Ο Boon Thong νιώθει τιμή.

Την τελευταία μέρα της Boon Thong, ο Pancake και η Katherine έμειναν στο πλευρό του για εννέα ώρες.

“Η Pancake, με αυτή την όμορφη καρδιά που έχει, δεν άφησε μόνο την Κάθριν ή τον Μπουν Θονγκ μια φορά. Ήξερε ότι ήταν απαραίτητο, να προσφέρει υποστήριξη. Και έμεινε σιωπηλή με τον ελέφαντα, μέχρι τη δύση του ηλίου, μέχρι την τελευταία ενθάρρυνση»

Αυτά ήταν τα λόγια που έγραψαν στα κοινωνικά τους δίκτυα οι υπεύθυνοι της BLES.

Ως φόρο τιμής, της ο τάφος ήταν γεμάτος με φρούτα και λουλούδια. Επιπλέον, το σώμα της θα ξεκουραστεί δίπλα στο σώμα του καλού της φίλου Saint Noi, και στο μέρος όπου επιτέλους μπορεί να είναι ευτυχισμένη και να ζήσει μια γεμάτη ζωή.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό