Μαγικές εικόνες: Φώκια μονάχους μονάχους κολυμπάει μαζί με οικογένεια στη Σκόπελο και είναι ότι πιο γλυκό θα δειτε σήμερα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους με όσα ζούσαν στις διακοπές τους στη Σκόπελο ο κύριος Προκόπης Ψάλτης και η οικογένεια του

Η «επίσκεψη» της φώκιας στην οικογένεια

Μια φώκια monachus monachus τους επισκέφτηκε την ώρα που έκαναν μπάνιο σε ερημική παραλία. Τα παιχνίδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές έδιναν και έπαιρναν στη θάλασσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ανάρτηση του κυρίου Προκόπη

Μια 4μελή οικογένεια στη Σκόπελο, η οποία έκανε μπάνιο σε ερημική παραλία, επισκέφθηκε φώκια monachus monachus. Τα παιχνίδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές με το θηλαστικό δε σταματούσαν.

«Ήταν 27 Ιουλίου… Καθόμουν στο μπαλκόνι του εξοχικού μας που είναι λίγα μέτρα από την παραλία όταν είδα μια φώκια να πλησιάζει τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου που έκαναν μπάνιο στην παραλία Βαθιά», επισημαίνει. «Η σύζυγός μου στην αρχή φοβήθηκε και τράβηξε προς την ακτή τον μικρότερο γιο μας, ηλικίας 7 ετών. Όμως ο μεγαλύτερος γιος μας, ο 12χρονος Γιώργος, δε φοβόταν. Άρχισε να παίζει με τη φώκια. Στη συνέχεια που είδαμε πόσο φιλική ήταν την πλησιάσαμε όλοι. Ήταν απίστευτη! Έκανε σβούρες, σκαρφάλωνε πάνω μας, μας αγκάλιαζε και μας «φιλούσε»! Κολυμπήσαμε μαζί της για 1,5 ώρα», συμπληρώνει ο ίδιος.

Παιχνίδι με φώκια …….

Μάλιστα μόλις ήρθε πια η ώρα να φύγουν η φώκια βγήκε προς τη στεριά και ξεκίνησε να κλαίει, κατά τον κύριο Προκόπη. «Ήταν εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε! Τα παιδιά αλλά κι εμείς τη λατρέψαμε!»

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό