Λέσβος: Υιοθετήθηκε Η Γαϊδουρίτσα Αγλαΐα Που Βρέθηκε Παρατημένη Στο Δρόμο

Λέσβος: Υιοθετήθηκε Η Γαϊδουρίτσα Αγλαΐα Που Βρέθηκε Παρατημένη Στο Δρόμο

Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο! Υιοθετήθηκε το γαϊδουράκι που είχε βρεθεί “αδέσποτο” και εντελώς απεριποίητο να περιφέρεται τον Αύγουστο στο χωριό Ίππειος στη Λέσβο. Το ζώο, που οι μπροστινές του οπλές ήταν τεράστιες, είχε σαφώς εγκαταλειφθεί στη μοίρα του, γιατί, όπως καταλαβαίνουμε, δεν το ήθελαν πλέον, από κάποιον που ποτέ δεν εντοπίστηκε ώστε να τιμωρηθεί.

Οι άνθρωποι της Κιβωτού Κιβωτος, Μυτιληνη – Kivotos, Mytilene, Greece, οι οποίοι κάνουν εξαιρετικό έργο με τα ζώα στο νησί της Λέσβου, έκαναν έκκληση για βοήθεια ώστε το ζώο να μεταφερθεί από το σημείο όπου ήταν. Ένα τέτοιο ζώο στους δρόμους είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει η αιτία τροχαίου. Και να σκοτώσει και να σκοτωθεί.

Η γαϊδουρίτσα μεταφέρθηκε από το σημείο και πήγε σε μέρος για να ξεκινήσει η περίθαλψή της.

Και σήμερα μαθαίνουμε τα πολύ ευχάριστα. Η όμορφη Αγλαΐα, όπως την ονόμασαν, που έχει αρχίσει πλέον να αναρρώνει για τα καλά, υιοθετήθηκε. Και πήγε στο νέο της σπίτι, στη νέα της οικογένεια στα Λουτρά. Όπου θα ζήσει χωρίς το φόβο να εγκαταλειφθεί ξανά. Και θα έχει παρέα τα σκυλάκια Bingo και Βluey.

Οι εθελοντές της Κιβωτού Μυτιλήνης αναφέρουν:

Σήμερα η μικρή, που πλέον ονομάστηκε “Αγλαΐα“, ❤ μεταφέρθηκε στην καινούργια της οικογένεια στα Λουτρά και έχει αρχίσει να αναρρώνει. Το κόστος μεταφοράς της (60 ευρώ) το κάλυψε εξολοκλήρου η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης -επομένως αν μπορείτε να συνεισφέρετε σε αυτό, θα είμαστε ευγνώμονες (ώστε να μπορέσουμε να διασώσουμε και το επόμενο γαϊδουράκι….και το επόμενο…και το επόμενο). Σας ευχαριστούμε!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό