Λαθροθήρες χτύπησαν με βέλη δύο ελάφια στο σώμα και το κεφάλι και τα εγκατέλειψαν βαριά τραυματισμένα

Δύο ελάφια βρέθηκαν τραυματισμένα στο Oregon με βέλη στο σώμα τους.

Τα ζώα βρέθηκαν κοντά στο Shady Cove του Oregon, το ένα με ένα βέλος μέσα από το κεφάλι του και το άλλο κοντά στο λαιμό του.

Οι ψαράδες και οι εργαζόμενοι στην άγρια ​​φύση προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα ελάφια για να τους αφαιρέσουν τα βέλη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι τραυματισμοί στα ελάφια, τα οποία φαίνονται ικανά να μετακινηθούν, δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους αν και κινδυνεύουν να πάθουν μόλυνση.

Πληροφορίες που ελήφθησαν αργότερα αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρχει και ένα τρίτο ελάφι με ένα βέλος στο σώμα του.

“Η λαθροθηρία των άγριων ζώων επηρεάζει τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές της άγριας ζωής, επιδρά στις κοινότητες και την οικονομία και δημιουργεί προκλήσεις για την επιβολή των νόμων,” ανέφερε η αστυνομία σε μία δήλωσή της.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Oregon, Kaito Raiser, είπε στο The Oregonian ότι εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί για τα τραυματισμένα ελάφια – και ότι τα βέλη που βρέθηκαν δεν ήταν αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί.

“Δεν μπορέσαμε να πιάσουμε τα ελάφια για να τα καθησυχάσουμε και να τους αφαιρέσουμε τα βέλη,” είπε ο Raiser.

“Έπρεπε να φτάσουμε πολύ κοντά στα ελάφια, περίπου 30 μέτρα, για να τα καταφέρουμε, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να το πετύχουμε.”

Η ένωση κυνηγών του Oregon προσφέρει αμοιβή 4.000€ σε όποιον δώσει πληροφορίες που να οδηγούν στους δράστες που επιτέθηκαν στα άτυχα ζώα.

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό