Κουτάβι σώζεται από χωματερή και μοιράζει ένα κομμάτι ψωμί στους διασώστες ως ευχαριστώ

Το κουταβάκι της ιστορίας μας αν και έχει περάσει πολύ δύσκολα έχει ακόμα πίστη και ελπίδα για την αγάπη των ανθρώπων. Αφού πετάχτηκε σε χωματερή μόνο του και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση για τη ζωή του, διασώθηκε από εθελοντές που το βρήκαν και για να τους ευχαριστήσει τους έδωσε το τελευταίο κομμάτι ψωμί που του είχε απομείνει.

Το κουταβάκι που σώθηκε από τη χωματερή

Αυτή είναι μια ακόμη ιστορία που αποδεικνύει ότι οι τετράποδοι φίλοι μας είναι πραγματικά ιδιαίτερα πλάσματα. Ο τετράποδος πρωταγωνιστής της ιστορίας που θέλουμε να πούμε σήμερα είναι ο Gunnar, ένα εξαιρετικά στοργικό και υπάκουο κουτάβι παρόλο που έχει υποστεί μια από τις πιο σκληρές χειρονομίες της ανθρωπότητας: την εγκατάλειψη. Μάλιστα, πρέπει να γνωρίζετε ότι ο σκύλος εγκαταλείφθηκε σε χωματερή και βρέθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση.

Όταν κατάλαβε ότι κάποιοι είχαν έρθει σε εκείνο το μέρος για να του σώσουν τη ζωή, ο Gunnar δεν πίστευε στα μάτια του και έγινε ο πρωταγωνιστής μιας χειρονομίας που συγκίνησε ολόκληρο τον κόσμο του διαδικτύου. Για να ευχαριστήσει τους διασώστες του, το μικρό πρόσφερε στους διασώστες του το τελευταίο κομμάτι ψωμί που είχε διαθέσιμο.

Περιττό να πούμε ότι τη στιγμή της ανακάλυψής του, ο Γκούναρ ήταν σε αρκετά σοβαρή κατάσταση. Κάποιοι από τους εθελοντές που τον έσωσαν λένε ότι, παρά τη μεγάλη αδυναμία που τον ταλαιπώρησε, το σκυλάκι δεν σταμάτησε ποτέ να κουνάει την ουρά του με μεγάλη ευτυχία. Μετά τη διάσωση, ένας κτηνίατρος αξιολόγησε τις συνθήκες υγείας του κουταβιού για πιθανή υιοθεσία . Και έτσι, μετά από περίπου μια εβδομάδα, ο Γκούναρ συνάντησε την θετή του οικογένεια .

Βρίσκει την παντοτινή του οικογένεια

Ήταν μικροσκοπικό, μικροσκοπικό, σαν το μισό μου χέρι. Τα σκυλιά είναι συνήθως ντροπαλά και κρατούν αποστάσεις για μερικές μέρες ή εβδομάδες μόλις φτάσουν σε ένα νέο σπίτι. Για τον Γκούναρ, όμως, αυτό δεν ίσχυε. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να μας ανοιχτεί. Φαίνεται να είναι πολύ ευγνώμων που σώθηκε.

Τα σκυλιά ξέρουν πραγματικά πώς να δείχνουν εκτίμηση στους ανθρώπους που τους έχουν δείξει αγάπη και στοργή. Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Γκούναρ ένιωσε ελεύθερος και τώρα, χάρη στην οικογένεια που αποφάσισε να τον καλωσορίσει στο σπίτι του, μπορεί να αρχίσει να ζει τη ζωή που του αξίζει.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό