Κουτάβι βρέθηκε σκελετωμένο και τραυματισμένο μέσα σε πλαστική σακούλα και σώθηκε χάρη στην παρέμβαση καλόκαρδων ανθρώπων

Αυτή είναι η ιστορία του Jumper από την Ινδία και των γενναίων ανθρώπων που του έσωσαν τη ζωή.

Οι διασώστες από τη φιλανθρωπική οργάνωση Animal Aid Unlimited India βρήκαν το άτυχο κουτάβι και του έσωσαν τη ζωή. Ο Jumper βρέθηκε μέσα σε μια πλαστική τσάντα, σκελετωμένος, και πονούσε πολύ λόγω μιας πληγής στο ισχίο του που τον έκανε να μη μπορεί να σταθεί.

Η Ινδία έχει σήμερα μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά, χάρη στην έλλειψη στείρωσης με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά σκυλιά “του δρόμου”. Γι’ αυτό είναι εύκολο για τα κουτάβια όπως ο Jumper να τραυματιστούν.

Το πρόβλημα μπορεί να αποδειχθεί καλύτερα από το γεγονός ότι κάθε χρόνο, το περίπου το 36% των θανάτων από λύσσα παγκοσμίως συμβαίνει στην Ινδία.

Μετά από έξι εβδομάδες φροντίδας, ο Jumper φαίνεται πολύ πιο υγιής. Οι εργαζόμενοι στο Animal Aid Unlimited έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά, αφού τον τάισαν και τον έπλυναν, δείχνοντάς του τη φροντίδα που του αξίζει.

Τα σκυλιά που διασώζονται από την Animal Aid Unlimited προσφέρουν κοινωνικές υπηρεσίες στον ελεύθερό τους χρόνο.

Το νέο γραφείο check-in της American Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, πήρε μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται ’emBark’ και επιτρέπει σε νευρικούς ταξιδιώτες να χαϊδέψουν κάποια πολύ γλυκά σκυλιά πριν από την πτήση τους.

Αυτή η πρωτοβουλία προσφέρει χαρά στους επιβάτες ενώ τους ανακουφίζει από το άγχος της πτήσης!

Και τα σκυλιά φαίνονται επίσης χαρούμενα που βοηθάνε τους επιβάτες!

Οι εκπαιδευτές τους θεωρούν το περιβάλλον του αεροδρομίου ως μια καλή ευκαιρία για μαθησιακές δεξιότητες, όπως η συνάντηση με πολλούς ανθρώπους, η μετακίνηση σε κυλιόμενες σκάλες κλπ.

Μια εξαιρετική ιδέα που φέρνει ακόμα πιο κοντά τους ανθρώπους με τα σκυλιά!

διαφορετικό

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό