Κορίτσι Πατάει την Ουρά Μιας Γάτας και το Κάρμα την τιμωρεί (VIDEO)

Ένα μικρό κορίτσι πατήσε την ουρά μιας γάτας και η αντιδραση της διχάζει το Ίντερνετ

Γάτα: Οι μισές απόψεις υποστηρίζουν πως της άξιζε επειδή πάτησε τη γάτα ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως ήταν απλά ένα μικρό κορίτσι.

Ενώ οι ειδικοί αναγνωρίζουν τα οφέλη των παιδιών που μεγαλώνουν με ένα κατοικίδιο ως σύντροφος, μερικές φορές η σχέση τους δεν είναι απολύτως σωστή. Μπορεί ακόμη και να τελειώσει πολύ άσχημα.

Ένα κορίτσι έπαιζε σε ένα πάρκο στο Ελάτ του Ισραήλ όταν συνάντησε τη ριγέ λευκή γάτα και αποφάσισε να την χτυπήσει. Και όχι, ακόμα κι αν είναι ένα κορίτσι, δεν επιτρέπεται.

Με το πόδι της συνθλίβει επανειλημμένα την ουρά του γατιού, ξυπνώντας το ζώο από τον υπνάκο του. Όμως η γάτα δεν ήταν ήρεμη και αποφάσισε να εκδικηθεί την κορίτσι: πήδηξε και άρχισε να την κυνηγά.

Η κατάσταση ήταν περίπλοκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το κοριτσάκι άρχισε να τρέχει ουρλιάζοντας καθώς η γάτα την κυνηγούσε. Κοίταξε τρομοκρατημένη.

Τότε συνέβη: αν και η γάτα έχει ήδη χάσει το ενδιαφέρον της να κυνηγήσει το κορίτσι, συνεχίζει να τρέχει και σκοντάφτει πάνω σε έναν πάγκο από τσιμέντο, πέφτοντας πρώτα με το κεφάλι και πέφτοντας στο έδαφος. Το βίντεο, που γυρίστηκε από έναν άνδρα, τελειώνει εκεί, χωρίς να αποκαλύπτεται εάν το κορίτσι τραυματίστηκε σοβαρά.

Αν και το κορίτσι δεν άξιζε το βάρος του στιγμιαίου κάρμα, οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου επέκριναν έντονα τη συμπεριφορά της που επιτέθηκε στη γάτα. «Το μικρό παιδί το άξιζε», έγραψε ένας. Αυτό είναι που λαμβάνει. Είναι μια χαρά. Πιθανότατα δεν θα το ξανακάνει. Η ζωή αφορά την εκμάθηση μαθημάτων », είπε ένας άλλος.

Αλλά άλλοι αποφάσισαν να συμπαθήσουν με το κορίτσι: «Είναι απλά ένα μικρό κορίτσι, μαθαίνει ακόμα. Θα μπορούσε πραγματικά να είχε πληγωθεί », ήταν ένα από τα σχόλια.

Η ταυτότητα του κοριτσιού και η τρέχουσα κατάσταση υγείας είναι ακόμη άγνωστα.

Τι νομίζεις

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό