Κοπέλα Βρήκε Ένα Ηλικιωμένο Σκυλί Στο Δρόμο Που Καλύπτεται Από Όγκους Και Του Έδωσε Αγάπη

Αυτή η 19χρονη κοπέλα έδωσε σε ένα ηλικιωμένο σκυλί τις καλύτερες στιγμές της ζωής του αφού εγκαταλείφθηκε και γεμάτο με όγκους για μεγάλο χρονικό διάστημα και την άφησε να ξέρει πότε ήταν έτοιμος να φύγει από τον κόσμο.

Η Sophiane Nacer είναι μια 19χρονη κοπέλα που έχει επιδείξει την αγάπη της για τα ζώα χωρίς να είναι ο ιδρυτής του καταφυγίου σκύλου Cayleb Kindred Senior Rescue που βρίσκεται στην Adams County στο Κολοράντο (ΗΠΑ), με το οποίο επιδιώκει να βοηθήσει τα σκυλιά που είναι ηλικιωμένα όπως στην περίπτωση του Hippo, ο οποίος ήταν καλυμμένος με όγκους και έζησε στους δρόμους.

Το κορίτσι αποφάσισε να βοηθήσει τον Hippo αμέσως μόλις έμαθε την ιστορία του στα μέσα Οκτωβρίου, καθώς φαινόταν πολύ άρρωστος, σχεδόν λιπόθυμος και ήταν πρόθυμη να του δώσει τις καλύτερες και τελευταίες ημέρες της ζωής του.

Η Sophiane φοβόταν ότι λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του δέρματος του, ο Hippo δεν
μπορούσε να αισθανθεί, έτσι άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον περιθάλπει, εκπλήσσοντας την όμως που αμέσως άρχισε να κινεί την ουρά του για να την ευχαριστήσει.

Η Sophiane αποφάσισε να πάρει τον Hippo στο Starbucks και του αγόρασε ένα Puppuccino, ένα νόστιμο φλιτζάνι κρέμας που αρέσει στα σκυλιά τρελά.

Η Sophiane, αισθάνεται ότι ακόμα είναι σε καλή διάθεση, του έκανε ένα ωραίο πάρτι στο πάρκο για σκύλους, φώναξε φίλους και έφαγε ένα υπέροχο γεύμα, αλλά μετά από περίπου πέντε ώρες το πρόσωπό του άλλαξε και την άφησε να ξέρει ότι ήταν έτοιμος να φύγει από αυτόν τον κόσμο.

Η Sophiane δήλωσε σήμερα :

«Θα μπορούσα να πω ότι είχε απολαύσει την ημέρα, αλλά τελείωσε. Ήταν το τέλος και το γνώριζε.

Το σκυλάκι έλαβε πολύ αγάπη παρά τον σύντομο χρόνο του που ήταν μαζί.

Ήταν πολύ χαρούμενος, αλλά αισθάνθηκε κουρασμένος και πονούσε, οπότε η Sophiane κάλεσε έναν κτηνίατρο να πάει στο σπίτι της για να εκτελέσει την ευθανασία. Του έδωσε ψητό κοτόπουλο με ηρεμιστικά του Hippo.

Ο Hippo απολάμβανε το τελευταίο γεύμα του με την κοπέλα δίπλα του και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το όνειρο που δεν θα ξυπνούσε.

Αν και ήταν μια δύσκολη κατάσταση για την Sophiane, ήταν επίσης μια πολύτιμη εμπειρία για να μπορέσει να μοιραστεί εκείνες τις στιγμές με τον Hippo.

Πιστεύει ότι όλα τα σκυλιά πρέπει να έχουν την ευκαιρία να εγκαταλείψουν αυτόν τον κόσμο γνωρίζοντας τι αισθάνονται και ότι έχουν αγαπηθεί, ειδικά εκείνοι που δεν έχουν λάβει την προσοχή και την φροντίδα για πολύ καιρό.

Μετά τη γνωστή συναισθηματική ιστορία, πολλοί άνθρωποι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους και χάρη στην Sophiane για τη φροντίδα αυτού του σκύλου με όγκους που κανένας άλλος δεν έδωσε προσοχή.

Ένα άτομο σχολίασε:

«Ο Θεός να σε ευλογεί για τη φροντίδα του. Ο Hippo σας αγάπησε και ήξερε ότι οι ημέρες του ήταν αριθμημένες. Τα σκυλιά ξέρουν πότε πρέπει να φύγουν. Δεν θα έχει πια πόνο και θα διασχίσει το ουράνιο τόξο προς την ευτυχία ».

Πηγή: petsworld.gr

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό