Κοπέλα Συγκινεί Δίνοντας Δεύτερη ευκαιρία σε 2 μονόφθαλμους σκύλους που απορρίφθηκαν λόγω της «ατέλειας» τους

Οι πρώην ιδιοκτήτες των Roxy και Toulouse δεν ήθελαν πλέον αυτά τα σκυλιά, επειδή γεννήθηκαν με το ένα μάτι να λείπει. Το δίδυμο κινδύνεψε με ευθανασία, αλλά μια οικογένεια αποφάσισε διαφορετικά υιοθετώντας τους.

Στο Βέλγιο, 2 μονόφθαλμοι σκύλοι έδωσαν μια νέα ζωή, πολύ πιο ευτυχισμένη από την πρώτη, χάρη στην οικογένεια που τα υιοθέτησε. Μια ιστορία που μεταδόθηκε από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης Metro .

Τα εν λόγω τετράποδα απαντούν στα ονόματα των Roxy και Toulouse . Αυτά είναι West Highland White Terrier που είναι δίδυμα, είναι τόσο πανομοιότυπα.

Λόγω μιας βακτηριακής λοίμωξης που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας τους, γεννήθηκαν και τα δύο χωρίς λειτουργικό αριστερό μάτι. Οι τότε ιδιοκτήτες τους, που τους θεωρούσαν « ατελείς » και «μη πωλήσιμους », είχαν αποφασίσει να τους αποχωριστούν. Στη συνέχεια, η Ρόξυ και η Τουλούζη κινδύνευσαν να υποστούν ευθανασία .

Εδώ μπήκε στο παιχνίδι η οικογένεια της Fanny Sannier , 19 ετών, που αποφάσισε να τα υιοθετήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019. Από τότε, ζούνε μια ευτυχισμένη ζωή και περνούν τις μέρες τους με τρέξιμο και παίζοντας, ειδικά με τους φίλους τους Nouga the Border Collie και Caramel the cat .

«Η μοναδικότητά τους μας κάνει να τους αγαπάμε ακόμα περισσότερο»
Οι Sanniers είχαν πληρώσει για την επέμβαση που συνίστατο στην αφαίρεση του αριστερού βολβού τους. Η επέμβαση πήγε τέλεια και οι τετράποδοι ανέκαμψαν πολύ καλά. « Τώρα ζουν όπως κάθε άλλος σκύλος και είναι και οι δύο κακομαθημένοι », λέει η Fanny .

Για τους τελευταίους, το να κάνουν τη Ρόξυ και την Τουλούζ τα νέα μέλη της οικογένειας ήταν μια φυσική επιλογή, δεδομένης της θλιβερής μοίρας που τους υποσχέθηκαν. « Είμαι πολύ χαρούμενη που τα υιοθετήσαμε. Είναι γεμάτοι ζωή και ελπίζω να είναι δίπλα μου όσο περισσότερο γίνεται », εξηγεί.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό