Κωφός Σκύλος Βρίσκει Τον Τέλειο Νέο Ιδιοκτήτη: Ένας Πρώην Καθηγητής Νοηματικής Γλώσσας Με Απώλεια Ακοής

Όμορφες, συγκινητικές ιστορίες υιοθεσίας όπως αυτή συμβαίνουν καθημερινά, αλλά η ιστορία του Champ και του Goutoufas έχει μια ακόμη βαθύτερη σχέση: τόσο ο σκύλος όσο και ο άνθρωπος έχουν προβλήματα ακοής.

Ένας σκύλος που η οικογένειά του άφησε σε ένα καταφύγιο ζώων της Τάμπα επειδή ήταν κωφός και ανίκανοι να τον φροντίσουν, βρήκε ένα νέο σπίτι με έναν άνδρα που επίσης υποφέρει από απώλεια ακοής.

«Όταν μπήκα στο κλουβί του, ήταν πολύ ευγενικός μαζί μου. Τον χάιδεψα και μετά, καθώς έφευγα, πλησίασε προς το μέρος μου και γάβγισε απαλά, σαν να προσπαθούσε να μου πει: «Παρακαλώ επιλέξτε με» εξήγησε ο Γκουτούφας. «Γύρισα και επέστρεψα στο κλουβί του και τον χάιδεψα ξανά. Ήταν ενθουσιασμένος. Μετά ξαναβγήκα έξω, ξαναβγήκε μπροστά και γάβγιζε απαλά».

Ο Γκουτούφας είπε ότι είχε αποφασίσει να περάσει τυχαία από το καταφύγιο για να δει τι σκυλιά υπήρχαν εκεί και ότι ο Champ ήταν εντελώς ερωτευμένος. Είχε Λαμπραντόρ από το κολέγιο και όταν ένας υπάλληλος του είπε ότι ο Champ ήταν κωφός, ήξερε ότι είχε βρει τον τέλειο σκύλο, επειδή ο Γκουτούφας πάσχει επίσης από απώλεια ακοής.

Αφού έστειλε μήνυμα στην κόρη του και της έστειλε μερικά βίντεο του Champ, ο Γκουτούφας τον υιοθέτησε επίσημα.

Δεδομένου ότι ο Γκουτούφας είναι Έλληνας, ήθελε ο σκύλος του να έχει ελληνικό όνομα με βάση τον Απόλλωνα.

Λέει ότι ο Απόλλων γνωρίζει πολλές εντολές στη νοηματική γλώσσα. Ο σκύλος ήξερε λίγη νοηματική γλώσσα πριν υιοθετηθεί και έμαθε πολλά από τον Γκουτούφα, ο οποίος είναι πρώην επίκουρος καθηγητής Αμερικανικής Νοηματικής Γλώσσας και η κόρη του που σπούδασε ASL στο πανεπιστήμιο.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο, ο Απόλλωνας δείχνει να ζει την καλύτερή του ζωή. Από την υιοθεσία του, ο Απόλλων πέρασε τη μέρα του κολυμπώντας, παίζοντας με φίλους, ιππεύοντας καρότσια γκολφ και έκανε ιστιοπλοΐα.


Ο Γκουτούφας λέει ότι η οικογένειά του υποδέχτηκε τον Απόλλωνα με ανοιχτές αγκάλες και αγάπη.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό