Κλαίει από χαρά: Χαμένο σκυλάκι ζει στο δρόμο για 3 χρόνια και επανενώνεται ξανά με τον κηδεμόνα του (pics)

Ο Giorgi Bereziani από την Τιφλίδα της Γεωργίας έχασε τον σκύλο του πριν από τρία χρόνια. Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βρει τον τετράποδο φίλο του, αλλά μάταια, και νόμιζε ότι δεν θα τον ξανάβλεπε ποτέ, μέχρι που μια μέρα έλαβε ένα τηλεφώνημα για έναν σκύλο που του έμοιαζε πολύ. Το ζωάκι του.

Ο κ. Μπερεζιάνι έφτασε στον υποδεικνυόμενο χώρο το συντομότερο δυνατό με την ελπίδα ότι θα έβρισκε τον χαμένο φίλο του. Παρατήρησε ένα σκυλί να κάθετε στο πεζοδρόμιο, φώναξε το όνομά του και βλέπουμε μια από τις πιο συναρπαστικές επανενώσεις που έχουμε δει ποτέ…

Ο σκύλος σηκώνει το βλέμμα του και, μετά από μια παύση μερικών δευτερολέπτων, αναγνωρίζει το χαμένο κηδεμόνα του. Ο Χόρχε σηκώνεται και αγκαλιάζει τον κύριο Μπερεζιάνι, βάζοντας τα μπροστινά του πόδια γύρω του.

Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά πώς ο Χόρχε κατάφερε να επιβιώσει τόσα χρόνια στο δρόμο, ζώντας σαν άστεγος, αλλά ίσως, όπως ο ιδιοκτήτης του, να τον στήριζε η ελπίδα ότι μια μέρα θα είναι ξανά μαζί.

Υπάρχει τόση αγάπη και τρυφερότητα στην τελική εικόνα. Είναι τόσο χαρούμενοι που έχουν βρει ο ένας τον άλλον. Είναι μεγάλη χαρά που οι δυο τους είναι ξανά μαζί.

Η αντίδραση του Χόρχε όταν ακούει τη φωνή του ιδιοκτήτη του για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια είναι εκπληκτική. Κάνει σαν να κλαίει. Τι συγκινητική και αγαπημένη στιγμή!

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό