Καταφύγιο Σώζει Σκύλο Που Λιμοκτονεί Και Εκείνο Δεν Σταματά Να Κουνά Την Ουρά Του

Καταφύγιο Σώζει Σκύλο Που Λιμοκτονεί Και Εκείνο Δεν Σταματά Να Κουνά Την Ουρά Του

Σκύλος: Δεν σταματούν να μας έρχονται συνεχώς ιστορίες από διασώστες ζώων που προσπαθού να σώσουν όσα άστεγα ζωάκια είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

Οι καλοί άνθρωποι στο Howl Of A Dog εργάζονται ακούραστα για να σώσουν κακοποιημένα, ανεπιθύμητα και εγκαταλελειμμένα ζώα από τους δρόμους της Ρουμανίας. Όταν έλαβαν μια κλήση για μια ομάδα κουταβιών που πεινούσαν σε μια κοντινή μάντρα, έσπευσαν να βοηθήσουν.

Ακόμη και αυτοί οι έμπειροι εθελοντές του καταφυγίου δεν μπορούσαν να πιστέψουν την κατάσταση των σκύλων. Την κρύα μέρα του Δεκέμβρη που έφτασαν στη σημείο, οι πολύ αδύνατοι τετράποδοι ήταν στρυμωγμένοι πάνω σε ένα σωρό από αιχμηρά κομμάτια πλακιδίων γιατί ήταν το πιο ζεστό σημείο που μπορούσαν να βρουν.

Ένα από αυτά, ένα θηλυκό που ονόμασαν Arnia, ήταν μόλις 13 κιλά – το μισό από αυτό που θα έπρεπε να ζυγίζει ένας σκύλος στο μέγεθός της.

Πήραν την Άρνια στο καταφύγιό τους και της έδωσαν φαγητό, νερό και ένα ζεστό μπάνιο. Ένας κτηνίατρος την εξέτασε και διαπίστωσε ότι εκτός από σοβαρά λιποβαρή, ήταν αναιμική, αφυδατωμένη και υπέφερε από μυϊκούς σπασμούς και γιαρδιάση.

Η Άρνια ήταν τόσο φοβισμένη όταν την έφεραν για πρώτη φορά που μετά βίας μπορούσε να κοιτάξει τους διασώστες της. Αλλά μόλις έλαβε αγάπη, φροντίδα και τροφή, άρχισε σιγά σιγά να βγαίνει από το καβούκι της.

Μόλις μια εβδομάδα μετά τη διάσωσή της, άρχισε να κουνάει την ουρά της… και από τότε δεν έχει σταματήσει!

Το σκυλάκι είναι πλέον σχεδόν αγνώριστο! Έχει πάρει κιλά και έχει εμβολιαστεί και υποβληθεί σε θεραπεία για παράσιτα, αλλά η μεγαλύτερη μεταμόρφωση έγινε στη συμπεριφορά της.

Έφυγε ο σκύλος που έτρεμε και έφευγε από τους ανθρώπους. Τώρα πηγαίνει παντού τρέχοντας και φαίνεται να ζει το χαρούμενο κουτάβι που δεν ήταν ποτέ πριν.

«Έχει κάνει μια όμορφη ανάρρωση, ανακτώντας όχι μόνο την υγεία της, αλλά και όλη τη χαρά και την ευτυχία που της έλειπε», έγραψε το Howl Of A Dog στο YouTube. «Είναι περίπου 2-3 ​​ετών, αλλά έχει το πνεύμα ενός μικρού κουταβιού, που πηδάει από χαρά, παίζει σχεδόν με τα πάντα και κάνει τρελά ζουμ στην αυλή».

Λυπούμαστε που είχε ένα τόσο σκληρό ξεκίνημα, αλλά χάρη σε αυτόν τον οργανισμό διάσωσης, η Arnia έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Είναι έτοιμη για υιοθεσία και ελπίζει να βρει για πάντα σπίτι σύντομα!

Μάθετε περισσότερα για την ανάρρωση της Arnia στο παρακάτω βίντεο και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με έναν φίλο.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό