Καπετάνιος Σταματάει Το Ταξίδι Του Πλοίου Για Να Σώσει Γατάκι Που Πέφτει Στη Θάλασσα

Καπετάνιος Σταματάει Το Ταξίδι Του Πλοίου Για Να Σώσει Γατάκι Που Πέφτει Στη Θάλασσα

Άμεση ήταν η ενέργεια του καπετάνιου του πλοίου μόλις ενημερώθηκε από πλήρωμα και επιβάτες πως η γάτα έπεσε στο νερό. Έστειλε δύο άνδρες του πληρώματος για να τη σώσουν από το βέβαιο πνιγμό. Τέλος καλό όλα καλά με την γάτα να επιστρέφει στον κηδεμόνα της.

Πιο συγκεκριμένα, όταν το πλήρωμα ενός πορθμείου παρατήρησε την παρουσία ενός γατιού ενώ έπλεε στο Isle of Wight (Αγγλία), αφού πήδηξε και έπεσε στη θάλασσα.

Τα μέλη του πληρώματος δεν ήθελαν να τον αφήσουν να πνιγεί και πήγαν να τον σώσουν.

Οι επιβάτες είδαν επίσης το ατύχημα, ειδοποίησαν τους υπεύθυνους του πληρώματος και ειδοποίησαν τον ανώτερο. Σύμφωνα με το Isle of Wight Radio , ο καπετάνιος Simon Brindle σταμάτησε το σκάφος για να φροντίσει για τη διάσωση του γατιού και για αυτό κατέβασε μια βάρκα με δύο άντρες για να πάνε να αναζητήσουν την απέραντη θάλασσα.

Έκαναν έλεγχο γύρω από το πλοίο μέχρι που το εντόπισαν στα κύματα. Τον πήραν μαζί τους στο πλοίο.

Το γατάκι επέζησε από θαύμα , είχε περισσότερες πιθανότητες να πνιγεί παρά να βγει σώο, αλλά ευτυχώς δεν συνέβη και όλα πήγαν καλά. Τον σκούπισαν με πετσέτα και τον περιποιήθηκαν καθώς ήταν φοβισμένος και μουδιασμένος.

Η Διευθύντρια Επιχειρήσεων Leanna Lakes ήταν πολύ χαρούμενη που συμμετείχε σε αυτή τη σημαντική διάσωση και είναι χαρούμενη που το ζώο επέζησε , το οποίο είχε στην πραγματικότητα έναν ιδιοκτήτη στο σκάφος.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι για τον καπετάνιο και το πλήρωμά μας που έδρασαν γρήγορα και έσωσαν έναν από τους χνουδωτούς τετράποδους επιβάτες μας και τους ευχαριστούμε για τις γενναίες προσπάθειές τους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι η γάτα επέστρεψε με ασφάλεια και είναι καλά » , είπε ο Λέικς , σύμφωνα με το Island Echo .

Η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ελπίζουμε ότι όλα τα ζώα που ταξιδεύουν με τους ιδιοκτήτες τους θα φροντίζονται καλά και θα πηγαίνουν με ασφάλεια στους προορισμούς τους.

Related posts

Συγκινεί ο Γ. Σκιαδαρέσης: Αυτός είναι ο Σέρλοκ που κάποιοι είχαν παρατήσει μωρό σε βραχονησίδα να πεθάνει

Tι σου φταίει το καημένο το ζωάκι, βρε κτήνος;: 2.500 καταγγελίες για κακοποίηση μέσα σε έξι μήνες

Φρίκη στη Νάξο: Σκότωσαν θαλάσσια χελώνα, τη μαχαίρωσαν στο λαιμό